Hjelp til med å gjøre ideer om til innovasjoner

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn

1 Registrer deg nå

Fyll ut opplysningene ovenfor og gå til innboksen din for å aktivere kontoen via e-posten vi sender deg.

2 Del dine meninger

Du kan umiddelbart dele dine meninger i våre betalte spørreundersøkelser på nett. Dette er din mulighet til å ha en innflytelse på tjenester og produkter du bruker daglig.

3 Velg din belønning

Det er opptil deg: du kan tjene penger/ kontanter via PayPal eller gavekort fra et bredt utvalg selskaper, som CDON.com, Dressmann, Peppes Pizza og mange andre.

Tjen penger

Hver gang du tar del i en spørreundersøkelse, vil du tjene poeng, uansett hvor mange spørsmål du svarer på! Poengene er verdt penger - og du kan velge mellom en rekke måter å bruke dem på. Hva med penger via PayPal eller gavekort fra CDON.com, G-Sport, Dressmann, Peppes Pizza og andre kjente nettbutikker? Du kan begynne å løse inn så snart du har poeng tilsvarende 30 kr! I tillegg har vi en premietrekning hvert kvartal, der du kan vinne kr. 35.000. Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, er å ta del i våre spørreundersøkelser. Jo flere du fyller ut, desto større er dine vinnersjanser!

Blogg

Spørreundersøkelser på nett: Ny dress eller kjole til jul?


Dato: 04.12.2017


Det er tid for fest og feiring, enten det er julebord, juletrefester, juleavslutninger eller andre familiære sammenkomster.


Les mer

Hvorfor kjøpe klær over internett?


Dato: 27.11.2017


Black Friday ble igjen en kjøpefest uten sidestykke og med det er julehandelen godt i gang. Idet vi går inn desember er det ikke få julegaver som skal kjøpes inn.


Les mer

Spørreundersøkelse: 40% skal ut å shoppe på Black Friday!


Dato: 22.11.2017


Fredag braker det løs med «Black Friday» igjen. Konseptet har de siste årene fått betydelig rotfeste i den norske shopping-kulturen.


Les mer

Tjen gavekort innen mote i våre betalte spørreundersøkelser!


Dato: 14.11.2017


Det er november og Black Friday er like rundt hjørnet. Samtidig ringes julen inn og lista med julegaver synes å vokse fra år til år.


Les mer

Spørreundersøkelser på nett: Hvor ofte kjøper du klær?


Dato: 07.11.2017


Selv om det merkes i lommeboka når hele familien skal fornye klesskapet, så har likevel klær blitt billigere med åra, mens seddelpressa stadig går seg varmere.


Les mer

Tjen penger på nett! Betalte spørreundersøkelser!


Dato: 23.10.2017


Vi bruker stadig mer tid på internett. Flere og flere tjenester er tilgjenglige over nettet og med smarttelefoner har vi fått uante brukermuligheteter.


Les mer