Hjelp til med å gjøre ideer om til innovasjoner

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn

1 Registrer deg nå

Fyll ut opplysningene ovenfor og gå til innboksen din for å aktivere kontoen via e-posten vi sender deg.

2 Del dine meninger

Du kan umiddelbart dele dine meninger i våre betalte spørreundersøkelser på nett. Dette er din mulighet til å ha en innflytelse på tjenester og produkter du bruker daglig.

3 Velg din belønning

Det er opptil deg: du kan tjene kontanter via PayPal eller gavekort fra et bredt utvalg merkevarer, som CDON.com, Zalando, Peppes Pizza og mange andre.

Tjen penger

Hver gang du fullfører våre spørreundersøkelser, vil du tjene poeng. Poengene er verdt penger - og du kan velge mellom en rekke måter å bruke dem på. Hva med penger via PayPal eller gavekort fra CDON.com, G-Sport, Dressmann, Peppes Pizza og andre kjente nettbutikker? Du kan begynne å løse inn så snart du har poeng tilsvarende 30 kr! I tillegg har vi en premietrekning hvert kvartal, der du kan vinne kr. 35.000. Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, er å ta del i våre spørreundersøkelser. Jo flere du fyller ut, desto større er dine vinnersjanser!

Blogg

Spørreundersøkelser på nett: OL på hjemmebane?


Dato: 15.02.2018


Omsider har også sola tittet fram i Sør-Korea og mesterskapet begynner å ligne den folkefesten vi forbinder med OL.


Les mer

Så mange GULL tror vi Norge tar i OL | Infografikk


Dato: 12.02.2018


De Olympiske leker er godt i gang i PyeongChang. Det er også den norske OL-troppen som allerede har innkassert 8 medaljer i mesterskapet.


Les mer

6 tips for hvordan du får mest mulig ut av Meningstorget!


Dato: 25.01.2018


  Hos Meningstorget gir vi deg muligheten til å delta i spørreundersøkelser på nett og slik være med å påvirke produkter og tjenester.


Les mer

Spørreundersøkelser: 32% foretrekker elbil ved kjøp av bil


Dato: 18.01.2018


Norge er i en særklasse for seg selv når det gjelder kjøp av bil. Aldri før har tallet for kjøpte elbiler eller hybrider vært større enn det tallene viser for 2017.


Les mer

Undersøkelser: Antall barn i barnehage har steget med 49%


Dato: 09.01.2018


I Norge er det flere private barnehager enn det er offentlige barnehager. Tilsammen var det 282.649 barn som gikk i barnehage i 2016.


Les mer

Enkle tips for hvordan du kan spare og tjene penger i januar


Dato: 05.01.2018


Januar er offisielt den tiden av året da vi føler oss mest blakke og pengeløse, i hvert fall ifølge undersøkelser på nett.


Les mer