Hjelp til med å gjøre ideer om til innovasjoner

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn

1 Registrer deg nå

Fyll ut opplysningene ovenfor og gå til innboksen din for å aktivere kontoen via e-posten vi sender deg.

2 Del dine meninger

Du kan umiddelbart dele dine meninger i våre betalte spørreundersøkelser på nett. Dette er din mulighet til å ha en innflytelse på tjenester og produkter du bruker daglig.

3 Velg din belønning

Det er opptil deg: du kan tjene penger/ kontanter via PayPal eller gavekort fra et bredt utvalg selskaper, som CDON.com, Dressmann, Peppes Pizza og mange andre.

Tjen penger

Hver gang du tar del i en spørreundersøkelse, vil du tjene poeng, uansett hvor mange spørsmål du svarer på! Poengene er verdt penger - og du kan velge mellom en rekke måter å bruke dem på. Hva med penger via PayPal eller gavekort fra CDON.com, G-Sport, Dressmann, Peppes Pizza og andre kjente nettbutikker? Du kan begynne å løse inn så snart du har poeng tilsvarende 30 kr! I tillegg har vi en premietrekning hvert kvartal, der du kan vinne kr. 35.000. Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, er å ta del i våre spørreundersøkelser. Jo flere du fyller ut, desto større er dine vinnersjanser!

Blogg

Spørreundersøkelser: 32% foretrekker elbil ved kjøp av bil


Dato: 18.01.2018


Norge er i en særklasse for seg selv når det gjelder kjøp av bil. Aldri før har tallet for kjøpte elbiler eller hybrider vært større enn det tallene viser for 2017.


Les mer

Undersøkelser: Antall barn i barnehage har steget med 49%


Dato: 09.01.2018


I Norge er det flere private barnehager enn det er offentlige barnehager. Tilsammen var det 282.649 barn som gikk i barnehage i 2016.


Les mer

Enkle tips for hvordan du kan spare og tjene penger i januar


Dato: 05.01.2018


Januar er offisielt den tiden av året da vi føler oss mest blakke og pengeløse, i hvert fall ifølge undersøkelser på nett.


Les mer

Dette er julekakene vi liker aller best!


Dato: 28.12.2017


Romjula er typisk en tid vi bruker til å besøke kjente og kjære og ikke minst hjelper vi hverandre med å spise opp årets julekaker.


Les mer

Tjene penger i våre betalte markedsundersøkelser


Dato: 12.12.2017


Markedsundersøkelser er et viktig verktøy for bedrifter og selskaper som ønsker tilbakemelding på hva folk tenker om dem og deres produkter og tjenester.


Les mer

Spørreundersøkelser på nett: Ny dress eller kjole til jul?


Dato: 04.12.2017


Det er tid for fest og feiring, enten det er julebord, juletrefester, juleavslutninger eller andre familiære sammenkomster.


Les mer