Hjelp til med å gjøre ideer om til innovasjoner

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn

1 Registrer deg nå

Fyll ut opplysningene ovenfor og gå til innboksen din for å aktivere kontoen via e-posten vi sender deg.

2 Del dine meninger

Du kan umiddelbart dele dine meninger i våre betalte spørreundersøkelser på nett. Dette er din mulighet til å ha en innflytelse på tjenester og produkter du bruker daglig.

3 Velg din belønning

Det er opptil deg: du kan tjene penger/ kontanter via PayPal eller gavekort fra et bredt utvalg selskaper, som CDON.com, Dressmann, Peppes Pizza og mange andre.

Tjen penger

Hver gang du tar del i en spørreundersøkelse, vil du tjene poeng, uansett hvor mange spørsmål du svarer på! Poengene er verdt penger - og du kan velge mellom en rekke måter å bruke dem på. Hva med penger via PayPal eller gavekort fra CDON.com, G-Sport, Dressmann, Peppes Pizza og andre kjente nettbutikker? Du kan begynne å løse inn så snart du har poeng tilsvarende 30 kr! I tillegg har vi en premietrekning hvert kvartal, der du kan vinne kr. 35.000. Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, er å ta del i våre spørreundersøkelser. Jo flere du fyller ut, desto større er dine vinnersjanser!

Blogg

kaffe, starbucks, spørreundersøkelser

Hos Starbucks kan du bidra med neste kaffevariant!


Dato: 16.01.2017


Ingenting er som en god kopp kaffe. Og helst skal fruen ha en caffe latte fra Starbucks med brunt sukker og kanel som tilsettende krydder.


Les mer

Spørreundersøkelser: kristne julesanger forbys i skolen?


Dato: 09.01.2017


Så var jula over for denne gang og vi er godt i gang med det nye året. Borte er juletreet, og julepynten er pakket ned i esker.


Les mer

Spørreundersøkelser på nett. Bli med inn i det nye året!


Dato: 09.01.2017


Et nytt år betyr nye muligheter til å delta i betalte spørreundersøkelser på nett og dine meninger har påvirkningskraft.


Les mer
betalte spørreundersøkelser på nett

10 spennende destinasjoner for 2017!


Dato: 05.01.2017


Reiselystne nordmenn ga Norwegian en skikkelig boost i 2016. Ikke mindre enn 30 millioner passasjerer fraktet flyselskapet ifjor.


Les mer

Spørreundersøkelser: Så mye bruker vi på julegaver!


Dato: 19.12.2016


Det er ikke rent lite penger vi bruker på julegaver fra år til år. Julhøytid er butikkenes høysesong og betalingsterminalen går seg god og varm.


Les mer

Hva slags kaffe liker du best? Spørreundersøkelser på nett!


Dato: 15.12.2016


Ikke uventet står kaffe på handlelista når julelageret skal fylles opp med gode smakebiter og god drikke i julehøytiden.


Les mer