Hjelp til med å gjøre ideer om til innovasjoner

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn

1 Registrer deg nå

Fyll ut opplysningene ovenfor og gå til innboksen din for å aktivere kontoen via e-posten vi sender deg.

2 Del dine meninger

Du kan umiddelbart dele dine meninger i våre betalte spørreundersøkelser på nett. Dette er din mulighet til å ha en innflytelse på tjenester og produkter du bruker daglig.

3 Velg din belønning

Det er opptil deg: du kan tjene kontanter via PayPal eller gavekort fra et bredt utvalg merkevarer, som CDON.com, Zalando, Peppes Pizza og mange andre.

Tjen penger

Hver gang du fullfører våre spørreundersøkelser, vil du tjene poeng. Poengene er verdt penger - og du kan velge mellom en rekke måter å bruke dem på. Hva med penger via PayPal eller gavekort fra CDON.com, G-Sport, Dressmann, Peppes Pizza og andre kjente nettbutikker? Du kan begynne å løse inn så snart du har poeng tilsvarende 30 kr! I tillegg har vi en premietrekning hvert kvartal, der du kan vinne kr. 35.000. Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, er å ta del i våre spørreundersøkelser. Jo flere du fyller ut, desto større er dine vinnersjanser!

Blogg

Stortinget koker og KRF sitter med all makt. Nå kan alt skje!


Dato: 19.03.2018


Stortinget koker. Støre synes å være enda morskere enn før. Moxnes er i krigshumør og øyner muligheten til å rive ned en av sine argeste motstandere.


Les mer

Motorvei framfor InterCity i spørreundersøkelser på nett


Dato: 15.03.2018


Turen fra Sørlandet til Oslo er en veistrekning jeg kjenner godt til fra liten av. Hvor deilig var det ikke å komme seg til Drammen.


Les mer

Tjene penger i våre betalte markedsundersøkelser


Dato: 13.03.2018


Markedsundersøkelser er et viktig verktøy for bedrifter og selskaper som ønsker tilbakemelding på hva folk tenker om dem og deres produkter og tjenester.


Les mer

Stortinget - Ingen interessert i en 260 meter lang tunnel?


Dato: 05.03.2018


Børresen har trukket seg. Thommessen lever farlige dager. Stortingets byggeplan har snart kostet skattebetalerne godt over to milliarder kroner.


Les mer

Gratis spørreundersøkelser: Påvirk din hverdag!


Dato: 22.02.2018


Spørreundersøkelser er en effektiv måte å skaffe seg innsikt på om menneskers syn og meninger om en bestemt sak.


Les mer

Vinn og tjen premier med Meningstorget!


Dato: 22.02.2018


Ta del i våre spørreundersøkelser på nett og vinn flotte premier. Hvert kvartal trekker vi èn heldig vinner som stikker av med hele 35.


Les mer