Hjelp til med å gjøre ideer om til innovasjoner

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn

1 Registrer deg nå

Fyll ut opplysningene ovenfor og gå til innboksen din for å aktivere kontoen via e-posten vi sender deg.

2 Del dine meninger

Du kan umiddelbart dele dine meninger i våre betalte spørreundersøkelser på nett. Dette er din mulighet til å ha en innflytelse på tjenester og produkter du bruker daglig.

3 Velg din belønning

Det er opptil deg: du kan tjene penger/ kontanter via PayPal eller gavekort fra et bredt utvalg selskaper, som CDON.com, Dressmann, Peppes Pizza og mange andre.

Tjen penger

Hver gang du tar del i en spørreundersøkelse, vil du tjene poeng, uansett hvor mange spørsmål du svarer på! Poengene er verdt penger - og du kan velge mellom en rekke måter å bruke dem på. Hva med penger via PayPal eller gavekort fra CDON.com, G-Sport, Dressmann, Peppes Pizza og andre kjente nettbutikker? Du kan begynne å løse inn så snart du har poeng tilsvarende 30 kr! I tillegg har vi en premietrekning hvert kvartal, der du kan vinne kr. 35.000. Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, er å ta del i våre spørreundersøkelser. Jo flere du fyller ut, desto større er dine vinnersjanser!

Blogg

Vi spurte: Hva synes du om skattenivået i Norge?


Dato: 18.09.2017


En av de store kampsakene i forkant av årets Stortingsvalg var hvorvidt skattleggingen burde økes eller lettes for befolkningen.


Les mer

Spørreundersøkelser: Internett eller valglokale i fremtiden?


Dato: 12.09.2017


Spenningen var stor og kvelden brakte med seg både begeistring og skuffelse idet valgresultatene begynte å tikke inn og det endelige resultatet begynte å flate ut.


Les mer

Hva synes du om den sittende regjeringen? Se undersøkelse!


Dato: 05.09.2017


Det er langt fra avgjort hvem som kommer til å danne ny regjering etter Stortingsvalget den 11 september i høst.


Les mer

Spørreundersøkelser: Hvorfor stemmer ikke folk ved valg?


Dato: 08.08.2017


Så braker det løs igjen med politisk valgkamp. Linsene finpusses, notatene finskrives og kremen av norske politikere inntar TV-skjermen og avisforsidene.


Les mer

Spørreundersøkelser på nett: Hva liker du best fra grillen?


Dato: 02.08.2017


Sommeren holder enda koken og grillsesongen er langt ifra over. Ingenting er som et måltid med det aller beste av kjøtt og grønnsaker tilberedt på grillen.


Les mer

Hvilket land foretrekker du å reise til i Norden?


Dato: 11.07.2017


Man skulle kanskje tro at «søta bror» var landet vi nordmenn helst fortrekker å reise til i Norden når vi skal ut på tur.


Les mer