Hjelp til med å gjøre ideer om til innovasjoner

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn

1 Registrer deg nå

Fyll ut opplysningene ovenfor og gå til innboksen din for å aktivere kontoen via e-posten vi sender deg.

2 Del dine meninger

Du kan umiddelbart dele dine meninger i våre betalte spørreundersøkelser på nett. Dette er din mulighet til å ha en innflytelse på tjenester og produkter du bruker daglig.

3 Velg din belønning

Det er opptil deg: du kan tjene penger/ kontanter via PayPal eller gavekort fra et bredt utvalg selskaper, som CDON.com, Dressmann, Peppes Pizza og mange andre.

Tjen penger

Hver gang du tar del i en spørreundersøkelse, vil du tjene poeng, uansett hvor mange spørsmål du svarer på! Poengene er verdt penger - og du kan velge mellom en rekke måter å bruke dem på. Foretrekker du kontanter via PayPal eller gavekort fra CDON.com, G-Sport, Dressmann og Peppes Pizza? Du kan begynne å løse inn så snart du har over kr. 30! I tillegg har vi en premietrekning hvert kvartal, der du kan vinne kr. 35.000. Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, er å ta del i spørreundersøkelser. Jo flere du fyller ut, desto større er dine vinnersjanser!

Blogg

Strategier for å tjene penger i et marked med økt konkurranse!


Dato: 16.09.2016


For å kunne lykkes som bedrift eller selskap er det flere elementer som må tas i betraktning for å oppnå ønskelige resultater.


Les mer

Spørreundersøkelser: Hva bruker vi av offentlig transport?


Dato: 13.09.2016


Høyhastighetstog er grisedyrt å bygge, men kan lette trykket på flytrafikken til de store byene i Norge og til hovedsteder som København og Stockholm.


Les mer

Norsk integrering. Ikke alt er like lyst som fasaden tilsier.


Dato: 09.09.2016


Fasaden kan virke fin, men på innsiden kan situasjonen være en annen. Vi referer gjerne til mennesker som putter på en maske og skjuler sine egentlige følelser.


Les mer

Kjedelig? Ta våre betalte spørreundersøkelser på nett :)


Dato: 08.09.2016


"Alle monner drar" heter det i ordtaket. Noen små kronestykker kan fort bli til mange når tidsperspektivet forlenges.


Les mer

Spørreundersøkelser på nett: Hva bruker vi telefonen til?


Dato: 06.09.2016


Har telefonen gjort oss mer sosiale eller usosiale som mennesker? Sosiale medier har uten tvil gjort at vi mye lettere kan kommunisere med hverandre.


Les mer

Kan spørreundersøkelser virkelig utgjøre en forskjell?


Dato: 26.08.2016


Som de aller fleste av våre medlemmer allerede er klar over, så er betalte undersøkelser på nett en genial måte å toppe inntekten på.


Les mer