« Tilbake til blogg

Tjen gavekort hos Nordica Golf | Fullfør spørreundersøkelser!

En av Meningstorgets samarbeidspartnere er Nordica Golf. Ved å delta i våre spørreundersøkelser på nett kan du tjene gavekort. Og slik at du kan kjøpe deg det aller beste innen golfsporten. Med 103.000 medlemmer tilknyttet Norges Golfforbund, kan det fort bli spennende julegaver under treet i år!

Nordica Golf har Europas største utvalg av skreddersydde golfkøller og golfutstyr og tilbyr høy kvalitet til en god pris via internett. Dessuten kan du skreddersy utstyret du ønsker å kjøpe eksakt etter egne ønsker. Du kan endre lengde, lie, grep og køllehode. Og iløpet av noen få dager får du utstyret hjem på døra.

Konkurransedyktige priser er en grunnidè hos Nordica Golf. De svært gode prisene gjør at du får mye igjen for gavekortene du tjener deg opp hos Meningstorget. NG kjøper golfutstyr direkte fra fabrikkene og slipper mange kostnader ved å selge og markedsføre seg over nettet. Det kommer deg til gode.

Les også: Hvordan tjene penger på spørreundersøkelser?

 

UNDERSØKELSER VISER AT MER ENN 10.000 UNGE SPILLER GOLF!

golf, barnegolf, tjene pengerGolf har blitt en populær idrett i Norge, til tross for en noe treg start. Norges Golfforbund ble startet den 28.mai 1948 etter initiativ fra fire ledende golfklubber, men det var først på 1990-tallet at interessen skulle øke betraktelig.

I dag står hele 180 klubber tilsluttet NGF og det finnes golfklubber i alle landets fylker. Det er flest voksne som driver med golf, men tallene viser at også rundt 10.000 barn og unge lar seg engasjere av denne idretten. Andelen kvinner og jenter som spiller golf ligger på 25%, et tall som foreløpig er lavere enn ønskelig hos forbundet.

I Norge finnes det mange forskjellige baner å spille på og banene varierer i forhold til investeringsmuligheter og kostnader til blant annet vedlikehold. Du finner helt enkle 6-hulls baner, men også mange 9-hulls baner og selvfølgelig større anlegg med 18+ baner.

Mange tenker nok på golf som kostnadskrevende, men dette vil variere med med nivået man spiller på. Det kan være rimelig som å drive med fotball, eller være dyrere som å drive med alpint.

Undersøkelser gjort av Dagens Næringsliv i 2010  tilsa at golf er billigere enn f.eks. langrenn og sykkel og litt dyrere enn svømming og fotball.

 

 

NORDICA GOLF – GODE BETINGELSER OVER NETTET!

golfkøller, golfutstyr, meningstorgetNår du kjøper varer gjennom Nordica Golf på nettet får du «fornøydhetsgaranti» med på kjøpet. Det vil si at du kan teste ut golfkøllene du kjøper på din egen drivingrange og er du ikke fornøyd med køllene kan du sende dem tilbake iløpet av 30 dager.

«I årenes løp har vi tilvirket 100 000-tals golfkøller til fornøyde kunder rundt i Europa. Golf skal være morsomt, ikke dyrt. Bestill ditt golfutstyr allerede i dag!»

Nordica Golf har avtaler med noen av verdens fremste forhandlere av golfutstyr, som Acer, Power Play, Lamkin, Golf Pride, Winn, Aldila, UST, Grafalloy, True Temper, Fujikura, SK Fiber og flere andre. På den måten kan de tilby et variert utvalg av golfgrep, skaft og tilbebør innen golfbransjen.

Et gavekort hos Nordica Golf er ikke langt unna. Dersom du deltar i våre betalte spørreundersøkelser på nett, tjener du poeng og disse kan du over tid veksle om i penger via PayPal eller direkte i gavekort fra Nordica Golf. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg hos Meningstorget. Det er helt gratis å være med, og du blir altså belønnet for innsatsen!

 

VIL DU VITE MER OM GOLF? | BETALTE SPØRREUNDESØKELSER!

Du kan lese mer om golf på sidene til Norges Golfforbund. Her kan du finne all den informasjonen du trenger for å komme i gang. Du kan lese mer om klubber og baner, du kan lese om nødvendig utstyr for å spille golf og dessuten finner du info om hvor turneringer avholdes, samt en rekke tips og råd for deg som er interessert i golf.

Vi ønsker deg også velkommen til å bli en del av Meningstorget. Vi brukes som en plattform av bedrifter og selskaper som ønsker tilbakemelding på sine produkter og tjenester. Vi sender derfor ut spørreundersøkelser på nett og ved å svare på disse belønner vi deg for innsatsen. Så stor verdi har dine meninger.

Registrer deg i dag og tjen penger ved å delta i våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.