« Tilbake til blogg

BYEN ER BERGEN OG LAGET ER.....ÅSANE?

Det brenner i Bergen. Men denne gangen er det ikke motstanderne som må dra hjem «forbrente» etter sviende tap på Brann Stadion blant brennhete brann-supportere. For nå er det klubben selv som er i «brann» og det virker å ta tid å slukke røyken. Nedrykk til 1.divisjon, turbulente styreforhold og krasse avisartikler.

Det lukter svidd, men kan klubben ta seg opp igjen?

Brann er et viktig fotball-lag uansett om vi liker klubben eller ikke. De hører hjemme i det øverste sjikte og gir Tippeligaen en farge og en smak som norsk fotball trenger. Men veien tilbake er usikker. En god tropp til tross, alle ønsker å slå Brann og kampen om opprykk er beinhard i 1.divisjon. Samtidig har klubben måtte nedbemanne i staben og minske budsjettene, mens gutta må tåle et massivt forventningspress både fra supportere, media og fotball-Norge!

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: RYKKER BRANN OPP?

Liker du sport? Meningstorget gjennomfører spørreundersøkelser på nett for å høre hva nordmenn mener om aktuelle saker, produkter og tjenester. Gjennom mini-polls og betalte spørreundersøkelser på nett gir vi våre respondenter muligheten til å ytre sine synspunkter samtidig som de kan tjene penger. Du kan registrere deg hos Meningstorget her på nettsiden.

Vi gjennomførte en liten spørreundersøkelse om folks forventninger til Brann denne sesongen. Hele 669 personer ga sin stemme og slik ble resultatet av vår spørreundersøkelse:

fotball, brann, opprykk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UNDERSØKELSER: BRANN MED HØYESTE LØNNINGER. ÅSANE MED LAVESTE, MEN...

fotballspiller, kamp, spørreundersøkelser på nettSesongen er i gang og mens Brann har fått en middels start på fotball-livet i 1.divisjon, så har nabolaget noen steinkast unna fått en fantastisk start på sesongen. Hvem hadde trodd at Åsane skulle ta føringen og lede tabellen?

Vel, kanskje ikke Åsane selv heller, men det er jo artig. Brann rykket ned, Åsane rykket opp. Nå er de i samme divisjon og skal kjempe seg imellom.

Det burde være storebror mot lillebror. I hvert fall om vi skal se på lønningene. Undersøkelser viser at  Brann utbetaler 25 millioner kroner i lønninger denne sesongen, mens det samme tallet for Åsane er 1,5 millioner kroner. Bare Erik Huseklepp alene tjener nesten det dobbelte av hele laget til Åsane. Det er kontraster.

Også på papiret burde Brann stille sterkere. Men, så langt i sesongen er det ikke mye som tyder på dette. Brann vil helt sikkert henge med i den øverste delen av tabellen. Men med tanke på opprykk viser våre spørreundersøkelser at tvilen er stor hos mange. Hva så med Åsane? Vil de henge med i toppen? Blir det kamp om tronen i Bergen?

 

Denne artikkelen finner du også på vår Facebook-side der du kan legge igjen kommentarer og meninger. Dersom du liker å svare på spørreundersøkelser om sport, dagligliv, helse, jobb, teknologi og andre spennende emner, kan du også melde deg inn hos Meningstorget. Vi sender deg spørreundersøkelser på nett der du kan ytre dine synspunkter. Det er helt gratis og du kan dessuten tjene penger ved å være med. Meld deg inn du også og tjen penger gjennom våre betalte spørreundersøkelser på nett.

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.