« Tilbake til blogg

CDON.COM - NORDENS STØRSTE e-VAREHUS

Å være en del av Meningstorget skal lønne seg. Derfor jobber vi engasjerende med å tilby våre medlemmer det aller beste av kjente merkevarer. Slik kan du få akkurat det gavekortet du ønsker deg. En av våre fremste samarbeidspartnere er CDON.COM.

Dette er Nordens største underholdningsbutikk på nett. Her finner du alt du kan tenke deg og du kan søke blant hele 12 millioner produkter. Butikken tilbyr det aller beste innen musikk, film, bøker, spill, klær, sport og elektronikk.

Med over en million produkter som kan lastes ned, med bred tilgang til CD-plater og bøker, samt DVD-filmer som både kan kjøpes og leies, er det kanskje ikke så rart at gavekortene hos CDON.COM er svært populære blant våre medlemmer.

- Det lønner seg å delta i våre spørreundersøkelser på nett! -


HVEM ER CDON.COM?

tjene gavekort, cdon.com, spørreundersøkelserCDON.COM eies av Qliro Group. Konsernet har siden oppstarten i 1999 gradvis utvidet sin egen portefølje og er idag en av de ledende handelsaktørene innen konsumvarer og livsstilsprodukter på nettet. Dette skjer altså gjennom CDON.COM som de kaller Nordens største varehus.

"Sortimentet vårt vokser hele tiden
og du finner helt sikker noe du liker".


Derfor er vi svært glade for å kunne tilby våre medlemmer hos Meningstorget muligheten til å motta gavekort fra CDON.COM.

CDON.COM har ikke bare et stort sortiment, men også svært gode priser slik at du får mye igjen for dine gavekort. Ved å gjøre store innkjøp og samtidig satse på store sentrallagre kan CDON.COM tilby svært konkurransedyktige priser. Det kommer altså deg til gode!

Du kan lese mer om denne nettbutikken her.

 

 

 

HVORDAN TJENE GAVEKORT VED SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT? 

tjene gavekort, shopping, spørreundesøkelserMeningstorget jobber som portal for bedrifter og selskaper som ønsker tilbakemelding på deres produkter og tjenester. Innsamling av ønsket informasjon gjøres ved å sende ut spørreundersøkelser på nett til våre medlemmer som gir sine synspunkter og meninger.

Å bli en del av Meningstorget er helt gratis og du blir belønnet for innsatsen. For hver spørreundersøkelse du fullfører tjener du poeng. Disse poengene kan du senere bruke og veksle om i gavekort fra en rekke kjente merkevarer, deriblant CDON.COM.

Via «din-side» hos Meningstorget har du alltid oversikt over hvor mange poeng du har opparbeidet deg og du er alltid oppdatert på hvor mange poeng du fremdeles trenger for å kunne hente ut gavekortet du spesielt ønsker deg.

Registrer deg oppe til høyre eller gå til Meningstorgets hjemmeside for å lese mer om hvem vi er! Bli med og fullfør våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.