« Tilbake til blogg

DU KAN TJENE PENGER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER!

Vi gir deg muligheten til å tjene poeng som du kan veksle inn i kontanter hos PayPal eller i gavekort hos en rekke kjente merkevarer. Hva med et gavekort fra Peppes Pizza? Ikke dumt med en rykende fersk pizza sammen med gjengen, helt gratis, bare fordi du fullfører spørreundersøkelser på nett. Eller hva med litt nye klær nå som våren er i anmarsj? Et gavekort fra H&M, Kappahl eller Dressmann ville helt sikkert kunne fornye garderoben i forkant av varmere årstider!

God musikk kan du også få kjøpt deg! Poengene du tjener gjennom våre betalte spørreundersøkelser på nett, kan også veksles inn i gavekort fra i-Tunes. Slik får du kjøpt de nyeste låtene fra din favorittartist bare ved å heve røsten og la din stemme bli hørt. Det er en god «deal»!

Og nå som gradestokken begynner å stige, kommer også Ola Nordmann ut av hi. Sykkelen pusses og gnikkes og gjøres i stand for en ny sesong med aktiv mosjon. Tursko og løpesko prøves og vaskes for nye eventyr ute i frisk norsk natur. Et gavekort fra G-sport eller Intersport måtte jo da være perfekt i forberedelsene til en mer aktiv hverdag.

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT

spørreundersøkelser på nett, quickthoughts, tjene pengerDette var umulig ikke mange år tilbake, men nå sitter vi omtrent alle og enhver med en bærbar datamaskin foran oss, eller vi har en smarttelefon eller et nettbrett liggende like i nærheten. Med internett integrert i stadig raskere former og muligheten for folk til å laste ned applikasjoner, har mulighetene åpnet seg opp som aldri før, noe som også gjelder for spørreundersøkelser på nett der du kan tjene penger rett og slett ved å dele dine meninger.

Nå kan du sitte på bussen og tjene penger samtidig. For mens bussen sniker seg gjennom trafikken mot jobb eller skole, kan du nå enkelt svare på våre spørreundersøkelser på ditt nettbrett eller gjennom applikasjonen QuickThoughts på din mobiltelefon. Eller du sitter foran TV ‘en og istedenfor å kjede deg gjennom drøssevis av reklamepauser, tar du fram laptopen og deler dine meninger. Uansett hvor kan du nå fullføre våre betalte spørreundersøkelser på nett.

 

HVORDAN TJENE PENGER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT

tjene penger, konto, spørreundersøkelserDet er enkelt å tjene penger hos Meningstorget. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg her på våre internett-sider (se over til høyre). Deretter går du til din epost og aktiverer ditt medlemskap. Du vil så bli spurt om å fullføre noen spørreundersøkelser som vi kaller profil-undersøkelser. Når dette er gjort, vil du straks begynne å få invitasjoner til spørreundersøkelser på nett via din epost. Og slik er du i gang med å tjene poeng, med andre ord; å tjene penger.

Du kan når som helst logge deg inn på «din-side». Her vil du alltid være oppdatert på hvor mange poeng du har og hvor mange spørreundersøkelser på nett du har fullført. Du finner også informasjon om ulike belønninger og du kan se hvor mange poeng du fremdeles trenger for å kunne veksle dem inn i den belønningen du ønsker deg.

Og i tillegg kan du lese om resultater fra våre spørreundersøkelser, lese våre nyeste blogger, se hvilke merker du har fått og delta på våre små mini-polls.

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: DONASJONER OG LODD

donasjon, veldedighet, tjene pengerIkke bare gir vi deg poeng, men svært ofte får du også lodder som takk for innsatsen til vår kvartalsvise premietrekning. Der kan du vinne opptil 35.000 kroner. Du kan også velge å bruke poengene dine til å kjøpe flere lodder til denne trekningen.

Ved siden av at du kan tjene penger, gir vi deg også muligheten til å donere penger til veldedige organisasjoner slik at også disse kan tjene penger på spørreundersøkelser besvart av våre respondenter. Dette betyr ikke at du mister poeng. Det er faktisk Meningstorget som donerer på dine vegne. Du trenger bare å fortelle oss hvem du ønsker skal motta donasjoner fra deg.

Våre spørreundersøkelser på nett belønner deg altså på ulike måter. Dine meninger har en stor verdi for markedsaktørene i samfunnet. Når nye produkter og tjenester enten skal evalueres, forbedres eller utvikles, vil alltid forbrukerne ha en viktig stemme. Den stemmen er din.

Meningstorget har flere tusen respondenter. Bli en av oss du også. Svar på spørreundersøkelser på nett og gi ditt bidrag. Slik kan du tjene penger gjennom våre betalte spørreundersøkelser på nett.

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.