« Tilbake til blogg

FIFA: Pasjon for fotball eller tjene penger på sporten?

Skandalen i FIFA vokser på seg for hver uke som går. Men, er vi egentlig sjokkerte? For fotball handler jo like mye om penger som om det å sparke en ball. Se bare på spillermarkedet og de enorme summene som betales! Silly Season er ikke bare et begrep, det er en realitet!

Se på pengebingen som følger av tv-rettigheter, de enorme inntektene på supporter-effekter og hva med alle oss som sitter og tipper utfallet av fotball-kamper hjemme i godstolen? Jo da, fotball handler om sport, trening, talent og pasjon. Men, penger er en del av spillet!

 

Derfor er det kanskje ikke så rart at enkelte ikke har greid å holde fingrene av fatet

når milliarder av kroner er i omløp i det mektige Fifa-imperiet?!

 

Lidenskap for sporten eller å tjene penger på den?

mafia, fotball, tjene penger, spørreundersøkelserJeg må innrømme det, når jeg ser klubben av menn som holder i spakene i FIFA, begynner jeg fort å lure på hvordan de fikk den jobben de fikk. Forhåpentligvis var det lidenskap for fotballen og ikke posisjon og økonomisk makt som som var startpunktet. Men...

 

Viktige verv, stor tillitt og tilgang til pengebingen har blitt en fristelse som enkelte ikke har kunnet motstå,

eller var det faktisk planen helt fra begynnelsen av slik media spekulerer i?


Har disse gubbene faktiskt bevisst brukt systemet for å gjøre seg selv rike gjennom bestikkelser, overføringer og hemmelige avtaler? Mye tyder på at fotball-regimet har blitt misbrukt av mennesker uten lidenskap for selve sporten, men med et mål; å tjene penger på den!

 

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT:  REVOLUSJON!!!

fotball, mafia, blatter, tjene pengerRett i forkant av det nye valget av president i FIFA spurte vi våre respondenter om hvem de ønsket seg som ny president. Akkurat da hadde også flere respresentanter blitt arrestert i Sveits, med andre ord et kaos av spekulasjoner, antydninger og spørsmål.

Verken Blatter eller Prins Ali bin Al-Hussein av Jordan fikk særlig støtte i vår spørreundersøkelse. Men det gjorde følgende svaralternativ: Ingen av dem. Full revolusjon er nødvendig.

Nå ble det jo Blatter som vant, men som vi vet kastet han fort inn håndkle. Det snakkes om at sponsorer satte hardt mot hardt, med Coca Cola i spissen. Dermed er revolusjonen i gang for fullt!

 

Tross alt Blatter, alle rundt deg driver med «mafiavirksomhet» og du vet ingenting om hva som skjer?

Da er du enten dum, svært naiv eller for gammel for posisjonen.

 

 

DEL DINE MENINGER I SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

mening, synspunkt, spørreundersøkelser på nettDu har gjort mye bra for fotballen Blatter, men det gjelder å gi seg på topp og ikke til man selv blir kastet ut og frarøvet all ære for det man har oppnådd. Men makt og penger holder de fleste gående uansett…

Så gjenstår det å se hvem som tar posisjonen som den mektigste i FIFA, men like interessant og viktig blir å se hvem som inntar andre lederstilliinger og hvem som skal administrere det hele i tiden fremover. Men skal vi tro sentrale personer, kan det bare gå en vei: oppover og fremover mot noe bedre!


Har du meninger om denne saken må du gjerne kommentere på denne på vår Facebook-side. Vi inviterer deg også til å bli med i Meningstorget. Her kan du si din mening om saker, produkter og tjenester som angår deg og samtidig bli belønnet for det.

Vi sender deg spørreundersøkelser og du tjener poeng. Disse kan du veksle om i penger fra PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Registrer deg her på siden og tjen penger ved å fullføre våre betalte spørreundersøkelser på nett.

 

 

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.