« Tilbake til blogg

Meningstorget anbefaler: Fullfør profilundersøkelsene dine!

I tillegg til å tjene penger på spørreundersøkelser, kan man vinne store premier gjennom våre kvartalsvise trekninger.

Profilundersøkelser er veldig viktige, da det er de Meningstorget bruker som grunnlag for å avgjøre hvilke spørreundersøkelser som passer for deg. Profilundersøkelsene dekker vanligvis temaer som inntekt, utdanningsnivå, yrke, alder og kjønn for personer i husstanden din. Profilundersøkelser kan også stille spørsmål om produkter du bruker, biler du kjører, eller reisevaner.

Når du svarer på profilundersøkelser, gir du oss informasjon som brukes til å avgjøre hvilke undersøkelser vi skal sende deg. Generelt sett betyr dette at du mottar flere undersøkelser du er kvalifisert til, og at du dermed bruker mindre tid på å svare på spørsmål som egentlig ikke passer så godt for deg. Vi anbefaler at du prøver å fullføre profilundersøkelsene så snart du har blitt medlem av panelet. Slik får vi all den informasjonen vi trenger, og du kan begynne og tjene penger på spørreundersøkelser .

Det er også viktig at du oppdaterer profilen din. Vi anbefaler at du oppdater profilen din hver sjette måned og hver gang det skjer en viktig endring i husstanden din. Viktige begivenheter som fødsler eller kjøp av nytt hus eller ny bil kan kvalifisere deg for flere spørreundersøkelser. Noen ganger kan andre ting også påvirke mulighetene for å motta spørreundersøkelser. For eksempel kan kjøp av en ny spillkonsoll eller e-bokleser eller annen elektronikk gi muligheter for å svare på undersøkelser om disse produktene – men BARE om vi vet at du har dem. Så hvordan forteller du oss om dette? Ved oppdatere profilundersøkelsene! Hvis du oppdaterer alle profilundersøkelsene hver sjette måned, får du registrert alle disse små endringene og du kan svare på nye spørsmål som er lagt til siden forrige oppdatering.

Hvorfor det er viktig å fylle ut profilundersøkelsen

Profilundersøkelsen avgjør hvilke spørreundersøkelser du får invitasjoner til. Hvis du for eksempel ikke liker film, vil du ikke bli bombardert med spørreundersøkelser om filmer som går på kino.
Hvis du har katt, vil du antakelig bli invitert til å delta i alle undersøkelser om katter som måtte dukke opp. Jo flere detaljer du oppgir i profilen, jo mer spesifikk blir demografien. Dette gjør deg enda mer verdifull for oss, og du vil også få flere invitasjoner. Flere detaljer gir flere spørreundersøkelser. Så enkelt er det.
Hvis du ikke kjenner til begrepet demografi: Det betyr rett og slett en gruppe mennesker som har noe til felles. Ett eksempel er mødre over 30 som bor i Oslo. Når vi har plassert deg i alle demografier du hører hjemme i, vil du begynne å få spørreundersøkelser som passer best mulig.

Hvordan fylle ut profilundersøkelser

For å fylle ut profilundersøkelsene dine, logg på Meningstorget-kontoen din, klikk på “hus”-ikonet og gå til “Min profil

Det kan hende du svarte på noen av spørsmålene under registrering, så noen profilundersøkelser kan allerede være fullførte. Oppgaven din er å svare på resten av dem. Alle fullførte undersøkelser har en full fremdriftsviser til venstre og statusen “Oppdater”. Dette kan hjelpe deg med å holde styr på hvor langt du er kommet med profilen din. For å svare på en profilundersøkelse, klikker du på boksen til venstre merket “Fullfør” eller “Oppdater.”

Hva med deg? Har du oppdatert profilen din i det siste?

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.