« Tilbake til blogg

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: HVA ER 17.MAI FOR DEG?

 

17.mai er en festdag med drøssevis av tradisjoner og gjøremål. Flagget heises til topps, vi pynter oss fra topp til tå og vi feirer den norske nasjonaldagen i hus og hytte over vårt langstrakte land. Men, hva er det aller beste med denne dagen? Hva forbinder vi mest med 17.mai?

Meningstorget gjennomfører spørreundersøkelser på nett og vi spurte nylig våre respondenter om deres «favoritter» i forbindelse med 17.mai-feiringen!! Å gå i tog er uten tvil noe vi både forbinder med nasjonaldagen og noe svært mange av oss gjør på denne dagen. Allikevel er det andre tradisjoner som går av med seieren i våre spørreundersøkelser.

Og forresten, dersom du liker å svare på spørreundersøkelser, må du gjerne melde deg inn hos Meningstorget. Det er helt gratis og vi belønner deg for innsatsen. Bli med nå og fullfør våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

DET NORSKE FLAGGET TIL TOPPS I SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

Den store dagen er nettopp over. Og her er hva Meningstorgets respondenter forbinder aller mest med 17.mai. Hver respondent kunne velge opp til tre alternativer blant våre nøkkelord om nasjonaldagen.

 

spørreundersøkelser, tjene penger 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

gavekort, spørreundersøkelser på nett,Forrige uke delte vi ut 7 gavekort av 400,- kroner hos CDON.COM i vår 17.mai konkurranse. Heldige vinnere kan nå shoppe med smilet om munnen. Ble du ikke vinneren denne gangen, så fortvil ikke. Hos Meningstorget blir du belønnet med gavekort dersom du deltar i våre spørreundersøkelser på nett og du kan starte allerede i dag!

Du kan enkelt få muligheten til å påvirke morgendagens produkter og tjenester ved å delta i våre spørreundersøkelser. Ledende norske og internasjonale bedrifter bruker Meningstorget som plattform for å hente inn informasjon via spørreundersøkelser på nett og du blir belønnet for dine meninger!

Ved å delta på våre betalte spørreundersøkelser på nett tjener du poeng som du kan veksle om i penger hos PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Det er helt gratis å melde seg inn hos Meningstorget. Og vi tar ditt personvern på alvor. Registrer deg oppe til høyre eller gå til www.meningstorget.no for mer informasjon!

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.