« Tilbake til blogg

HVORDAN TJENE PENGER PÅ INTERNETT?

Å tjene penger via internett har blitt en viktig innkomstkilde for mange mennesker. Det omsettes for milliarder av kroner over nettet hver eneste dag og alle har i utgangspunktet muligheten til å være med på karusellen. Å tjene penger er nesten aldri noe som skjer av seg selv. Det kan kreve en dose kreativitet, og ikke minst tid, motivasjon og pågangsmot. Det å komme i gang er kanskje det vanskeligste steget.

Internett er full av informasjon om hvordan du kan tjene penger online. En rekke sider ramser opp diverse lister med ulike punkter som både skal hjelpe deg til å se hvilke muligheter som finnes og dessuten hvordan du kan komme i gang.

Her er noen av de vanligste tipsene for hvordan du kan tjene penger over nettet:

 

SLIK KAN DU TJENE PENGER PÅ NETTET:


Blogging

blogg, meninger, tjene pengerDette er en klassiker. Liker du å skrive, er dette en enestående mulighet. Ved å dele dine erfaringer og synspunkter om det som opptar deg i hverdagen, kan du fort begynne å tjene penger på bloggen din. Det er selvfølgelig viktig å skrive om temaer som mange er interessert i og som omfavner et bredt publikum.

Det koster lite å komme i gang. Du trenger et domene og hosting på nettet. Idet du starter med å blogge vil det være naturlig å registrere deg hos en eller annen reklametilbyder, som for eksempel Google Adsense. Når noen trykker på reklamene som vil befinne seg på din blogg, vil du tjene penger på det.

Er bloggen din interessant og velskrevet kan den gi deg en god inntekt. Internett-sidene one.com og bluehost.com kan være til stor hjelp i startfasen.

 

Nettbutikk

webshop, nettbutikk, tjene pengerHar du en god ide? Har du produkter som du tror vil selge godt? Da kan nettbutikk være tingen. Først trenger man en forretningside og en visjon for det man ønsker. Deretter gjelder det å finne et firmanavn, registrere seg og utvikle nettbutikken.

Noe kompetanse kreves for å tjene penger over nettbutikk. Man må markedsføre nettbutikken og jobbe med metoder for å drive trafikk til butikken. Dessuten må man ha noe kjennskap til databruk. For design og web-programmering, kan man hente inn hjelp. Alt om hvordan du setter i gang hos: http://www.startenettbutikk.com/.Dropshipping

dropshipping, tjene penger, netthandelHva i all verden er dette? Dette handler om å selge varer direkte fra grossist. Istedenfor å ha ditt eget varelager, bruker du rett og slett varelageret hos grossisten. Det du selger, kjøper du ikke inn før du har mottatt bestilling og penger fra kunden.

Du kan gjøre dette gjennom å ha din egen nettbutikk eller ved å legge ut varer på salg gjennom nettauksjoner eller rubrikkannonser i aviser. Når du får en bestilling, sender du denne videre til grossisten du har en dropshipping-avtale med og samtidig betaler du for varen. Dropshipper sender så ut varen til kunden.

Differansen mellom det kunden betalte deg og det du betaler til dropshipper for produktet, blir din fortjeneste. For å finne en dropshipper du kan samarbeide med, så anbefales denne: http://www.salehoo.com/

 

Spørrepaneler

spørreundersøkelser, tjene pengerDu kan faktisk tjene penger på dine meninger. Store selskaper bruker mye ressurser på å kartlegge hva allmennheten mener om deres produkter og tjenester. Ved å registrere deg hos Meningstorget, vil du ukentlig motta spørreundersøkelser på nett som du også vil tjene penger på å fullføre. Du samler deg opp poeng som du enten veksler om i kontanter hos PayPal eller i gavekort fra mange ulike og kjente merkevarer.

Å registrere seg hos Meningstorget er gratis. Ved å sette av litt tid hver dag kan betalte spørreundersøkelser på nett være en utmerket måte å tjene penger på. 

 

Selg bildene dine

bilder, foto, tjene pengerDersom du liker å ta bilder og som regel har kameraet med deg uansett hvor du beveger deg, så er det fort mulig at du sitter på bilder du faktisk kan tjene penger på. Det finnes mange ulike tjenester på nettet der du legger ut dine egne bilder og blir betalt for hver gang noen laster ned og kjøper bildene dine.

Du trenger egentlig ikke å være ekspert innen fotografi, men det hjelper deg godt på vei dersom du har teft og talent innen foto. Behandling av bilder og redigering av disse kan også være en god ide for at dine bilder skal skille seg ut i mengden. Det kjøpes bildelisenser hver dag for mange millioner kroner. Så hvorfor ikke prøve?

 

 

TJENE PENGER PÅ YOUTUBE, WEBDESIGN OG NETTPOKER!

gambliing, poker, tjene pengerDet finnes utallige måter å tjene penger på over nettet. Noen har vi nevnt ovenfor. Andre handler kanskje mer om flaks, slik som nettpoker og lotterier. Enkelte vil hevde at poker til syvende og sist handler om kunnskap, men selv med gode egenskaper må man ha litt tur med seg for å lykkes.

Man kan også tjene penger gjennom YouTube. Lager du interessante, utspekulerte og kreative filmer, så er muligheten tilstede for at nettopp dine videoer blir mye sett og du tjener penger på det.

Er du skikkelig god på web, så er det mye å hente på design og web-programmering. Ved å lage internett-sider for private personer eller selskaper kan man fort tjene gode penger. Applikasjoner til mobiltelefoner og nettbrett er også svært aktuelt i disse dager.

Denne artikkelen finner du også på vår Facebook-side. Her kan du kommentere og legge igjen din mening om sakene vi skriver om. Du kan også melde deg inn i Meningstorget og ukentlig delta på spørreundersøkelser på nett. Dette er helt gratis og vi belønner deg for innsatsen. Du tjener poeng som igjen kan veksles om i kontanter eller gavekort. Slik kan du faktisk tjene penger på det. Bli med du også og fullfør våre betalte spørreundersøkelser på nett!« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.