« Tilbake til blogg

Hvordan tjene penger på spørreundersøkelser?

Det høres nesten litt for lett ut. Kan man virkelig tjene penger ved å dele sine meninger? Du rynker på nesa og leter etter skjulte motiver. Du har vanskelig for å tro det. Men jo da, det er helt sant, dine meninger blir betalt for!

Bedrifter og selskaper kappes om å levere de aller beste produktene og tjenestene. Da er det viktig å vite hvilke meninger og forventninger forbrukerne har til deres produkter, og for å kartlegge nettopp dette brukes spørreundersøkelser. 

Meningstorget brukes som plattform for å sette bedrifter og selskaper i kontakt med deg som forbruker. På vegne av disse sender vi deg spørreundersøkelser, analyserer resultatene og sender konklusjonene tilbake til oppdragsgiver. Og du blir belønnet for å gi dine synspunkter!

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT

spørreundersøkelser på nett, tjene pengerSå hvordan fungerer det? Det aller første du må gjøre er å registrere deg hos Meningstorget. Dette kan du gjøre på vår hjemmeside eller her opp til høyre. Deretter går du til din e-post for å bekrefte innmeldelsen ved å trykke på linken som blir sendt deg.

Så er du i gang med å delta i våre betalte spørreundersøkelser på nett. Det første du blir bedt om å gjøre, er å fullføre noen profilundersøkelser. Dette gjøres slik at vi kan vite mer om hvem du er og hvilke spørreundersøkelser vi skal sende deg i fremtiden.

På din e-post vil du så motta invitasjoner til spørreundersøkelser. Du trykker på linken i e-posten og en ny spørreundersøkelse åpnes. I forkant av hver undersøkelse vil det alltid stå hvor mange poeng du tjener og dessuten om du får lodd til vår kvartalsvise premietrekning!

 

SPØRREUNDERSØKELSER GIR BELØNNINGER

spørreundersøkelser på nett, spørreundesøkelserDu tjener altså poeng for hver spørreundersøkelse du fullfører. Disse poengene kan veksles om i kontanter via PayPal eller du kan veksle dem inn i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Hva med et gavekort fra CDON.COM, Itunes, H&M eller Peppes Pizza…?

For å kunne veksle inn poengene dine må du opparbeide deg en minimum poengsum. På «din-side» kan du alltid følge med på hvor mange poeng du har og samtidig se hvor mange poeng du fremdeles trenger for å hente ut en ønsket belønning.

 

LODDER OG DONASJONER

Du tjener også lodd til våre kvartalsvise premietrekninger. Hvert kvartal trekker vi ut èn heldig vinner som stikker av med hele 35.000 kroner. For øyeblikket har vi også en kampanje på Facebook. Liker du siden vår og kommenterer på våre innlegg kan du vinne et gavekort på 400 kr fra CDON.COM ukentlig!

Vi gir det i tillegg muligheten til å donere penger til enkelte frivillige organisasjoner. Du mister ikke poeng ved å gjøre dette. Meningstorget donerer på dine vegne. Du trenger rett og slett bare å oppgi hvilken organisasjon vi skal donere til.

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.