« Tilbake til blogg

ISKREM OG PØLSEFEST PÅ 17.MAI!! HVOR MANGE SKAL DU SPISE? [INFOGRAFIKK]

Vi elsker iskrem og på 17.mai spiser vi masse av det, enten det er saftis, pinne-is, kuleis eller softis. Iskremen kommer i alle slags fasonger, farger og smaker og spesielt softis-maskinen går svært varm i løpet av nasjonaldagen. Ja, mytene tilsier at vi spiser utrolig mye is denne dagen. Is-leverandørene kan bekrefte dette, men er det virkelig slik at vi alle og enhver kaster oss over isboksen på 17.mai ?

En stor softis ser fantastisk god ut og mens vi står i den milelange iskøen er det lett å tenke at «jo nå skal jeg jammen meg spise både en og to og tre av de der». Og softisen er god, ingenting å klage på, men den metter jammen meg godt også. Og idet du har lagt innpå med to store softis, sier magen og smaksløkene at nå får det jammen meg være nok. Men ikke for alle. Is er is, og elsker man det så er alt mulig.

Vi tok utfordringen og spurte våre respondenter om hvor mange is de kom til å spise på 17.mai. Litt overraskende ble svarene som følger:

 

iskrem, spørreundersøkelser, sommertid, 17.mai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det kan nok være at den yngre generasjonen faktisk er de som spiser mest is på nasjonaldagen. Det er ikke for ingenting at nasjonaldagen er kalt «barnas dag» og svært mange får lov til å spise så mye is de vil. Muligens går inntaket av iskrem noe ned med alderen og dessuten, når en softis med sjokaldepulver koster opp mot 40 kroner, ja da holder det kanskje med et par is på denne dagen :)

 

VI SPISER PØLSER FOR MILLIONER AV KRONER

grillpølser,17.mai, meningstorgetHva så med pølser? Hvor mange av disse har du tenkt å spise på selveste 17.mai? Det er nok ganske mange som finner fram grillen i solskinnet på nasjonaldagen og da er selvfølgelig grillpølser en stor favoritt. Men også på bensinstasjoner og på ulike skolearrangementer selger pølsene som varmt hvetebrød.

Samlet spiser vi omtrent 16-17 millioner pølser i forbindelse med nasjonaldagen. Bare på selveste 17.mai legger vi innpå med to pølser hver. Det merker også ketchup-produsentene. Stabburet uttrykte i en artikkel fra Aftenposten i 2011 at de solgte 300.000 flere ketchup-flasker i mai enn det som gjennomsnittlig ble solgt per måned.

 

 

MENINGSTORGET FEIRER 17.MAI! VINN GAVEKORT PÅ HELE 400,- KRONER HOS CDON.COM

ballonger, 17.mai, tjene penger, feststemningMeningstorget lader opp til Nasjonaldagen og mandag 11.mai starter vi feiringen med en suveren 17.mai konkurranse der du kan vinne et gavekort på 400,- hos CDON.COM hver dag fram mot 17.mai. Hold derfor øye med Meningstorget på Facebook, delta på vår konkurranse og del den med dine venner.

Meningstorget er den del av SSI som er verdensledende på spørreundersøkelser. Hos oss kan du si din mening og samtidig bli belønnet for det. Så verdifulle er dine synspunkter for markedsaktørerene. Tjene penger du også; registrer deg og fullfør våre betalte spørreundersøkelser på nett.

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.