« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Justin Bieber får stryk!

Det var kvelden hylende tenåringsjenter hadde ventet på. Sirkus Bieber hadde endelig ankommet Norge og var klar for å innta hovedstaden. Han varmet opp med Senkveld og gjorde seg klar for konsert på Chateau Neuf. Alt gikk etter planen, helt til noen dråper vann fant veien til scenen allerede på første låt. Da takket Justin for seg og snudde fansen ryggen…

…siden har spekulasjonene og konspirasjonsteoriene florert på nettet. Enkelte eksperter mener det hele var ren markedsføring og nøye planlagt, mens andre mener dette umulig kan være hele sannheten.

Uansett, antallet artikler som er skrevet om Bieber i ettertid nærmer seg tusentallet. Interessen for Justin Bieber økte betraktelig etter den dramatiske avlysningen og det er vel svært få av oss som ikke har fått med oss hva som skjedde på Chateau Neuf den kvelden. Dessuten hadde Senkveld i forkant av konserten hele 997 000 seere!

 

"Tross mye negativ omtale for Bieber, vil trolig verdien av "skandalen" overgå kjøp av reklameplass!"

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT – JUSTIN BIEBER

Det handler om oppmerksomhet. Biebers stunt fikk ikke bare mediedekning her til lands, men ble fort «breaking news» i utenlandske medier. Bare tre dager etter konserten i Oslo slapp Bieber en ny låt om livet i rampelyset og om hvor krevende og tøft livet er. Kanskje var avlysningen et trekk for å markedsføre den nye låta …eller…?

Rektor ved Markedshøyskolen Trond Blindheim kaller det for rockn' roll marketing deluxe:

 

«Dette er moderne artisteri der alt handler om kampen om oppmerksomhet. Dette er rett og slett genial markedsføring, sier Blindheim som mener det er hans måte å posisjonere seg på.»


Vi spurte våre respondenter om hva de synes om Justin Biebers opptreden kvelden den 29.oktober. Under kan du se resultatet fra våre spørreundersøkelser på nett:

 

justin bieber, spørreundersøkelser på nett

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BIEBER FÅR DELVIS STRYK I VÅRE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

bieber, musikk, betalte sporreundersokelserBieber er neppe en elsket mann for øyeblikket hos den generelle nordmann. Men fansen har nok ikke helt sluppet taket på superstjernen. Det skal nok litt til før tenåringsjenter med plakater på veggen og t-skjorter med lysluggen slipper taket på sitt store idol…og antagelig kjøper den nye låta!

Tross i alt oppstyret, kan i hvert fall TV2 delvis smile, men noe skuffende. Kanalen har hatt gode seertall i forbindelse med konserten, men «Bieber spesial» som ble vist nå i november med glimt fra konserten og dagene i Norge, ble veldig amputert og samlet ca. 273.000 seere.

 

Ønsker du å kommentere på denne artikkelen må du gjerne gjøre dette på vår Facebook-side. Der legger vi ut våre blogg artikler og samtidig engasjerer vi våre medlemmer gjennom små avstemninger og konkurranser. Les også mer om Meningstorget og bli en del av oss i dag. Det er helt gratis!

Registrer deg i dag og tjen penger ved å delta i våre betalte spørreundersøkelser på nett!!

 

             

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.