« Tilbake til blogg

6 tips for hvordan du får mest mulig ut av Meningstorget!

Gode tips for deg som bruker Meningstorget

 

Hos Meningstorget gir vi deg muligheten til å delta i spørreundersøkelser på nett og slik være med å påvirke produkter og tjenester. Ved å dele dine erfaringer og synspunkter er du med og former morgendagens samfunn. Samtidig belønner vi deg for innsatsen og lar deg velge mellom gavekort fra kjente merkevarer eller å hente ut kontanter via PayPal. Og la oss heller ikke glemme vår kvartale premietrekning der du kan vinne 35.000 kroner.

Som medlem vil vi at du skal trives. Opplevelsen av Meningstorget er viktig for oss. Her følger noen gode tips for hvordan du kan få mest mulig ut av medlemsskapet ditt.

 

1. Hold utikk etter nye spørreundersøkelser

Du får tilsendt spørreundersøkelser fra Meningstorget på epost. Det er derfor viktig å holde godt øye med innboksen din slik at du er oppmerksom på nye muligheter til å kunne delta i våre undersøkelser. Du kan også sjekke om det er tilgjengelige undersøkelser ved å logge deg inn på «din-side».

 

2. Delta i mini-polls

Del dine synspunkter i våre mini-polls som vi publiserer fra tid til annen på «din-side». Her kan du svare på enkle spørsmål og se resultatet fra foregående mini-polls. Resultatene fra disse blir også publisert i vår blogg og på sosiale medier.

 

3. Les våre blogg artikler

bloggen hos Meningstorget kan du lese mer om aktuelle saker i nyhetsbildet, om det som rører seg i samfunnet og lese rapporter fra ferske undersøkelser. Hold deg oppdatert om nyttige tips i forhold til spørreundersøkelser og få med deg våre illustrasjoner og infografikk.

 

4. Sjekk ut Meningstorget på Sosiale Medier

Vi er tilstede på Facebook. Gi oss en LIKE eller velg FOLLOW så vil du alltid være oppdatert om hva som skjer. Vi poster ukentlig artikler fra vår blogg, inviterer deg til å delta i små mini-polls og gir deg informasjon om kampanjer og promoteringer. Følg oss også på Twitter, Google+ og Pintrest.

 

5. Spør oss et spørsmål

Har du spørsmål knyttet til hvordan Meningstorget fungerer, hvordan du kan hente ut belønninger eller i forhold til problemer når du fullfører våre undersøkelser? Du finner masse god informasjon under FAQ på vår webside eller under fanen  «Kundesenter» på «din-side». Her kan du også stille et spørsmål og sende det inn til oss.

 

6. Utforsk belønninger

Skaff deg full oversikt over mulige belønninger ved å gå til «din-side». Her finner du alle våre gavekort fra et vidt spekter av merkevarer. Du kan også lese mer om PayPal, iTunes og om muligheten til å skaffe deg ekstra lodd til vår premietrekning eller hvordan du kan donere til gode formål. Utforsk og bli inspirert!

 

Ikke medlem? Bli med i våre betalte spørreundersøkelser på nett!

Data vil alltid være viktig for å kunne beskrive det norske samfunnet. På samme måte vil organisasjoner, bedrifter og selskaper være i behov av data for å få bedre oversikt over hvordan deres produkter og tjenester mottas av forbrukerne. Dine tilbakemeldinger er derfor viktige og DU er eksperten disse aktørene leter etter.

Hos Meningstoget sender vi  deg spørreundersøkelser på nett via epost. Ved å svare på disse kan du være med å påvirke samfunnet og din hverdag. Som takk for innsatsen blir du også belønnet, enten ved kontanter via PayPal, med gavekort eller lodd til våre premietrekninger.

Les mer her.

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.