« Tilbake til blogg

Så mange GULL tror vi Norge tar i OL | Infografikk

norske medaljer i ol

De Olympiske leker er godt i gang i PyeongChang. Det er også den norske OL-troppen som allerede har innkassert 8 medaljer i mesterskapet. Det lover godt for fortsettelsen. I OL kan alt skje og det har de norske utøverne allerede vist oss og gitt oss mye å juble for.

Så hvor mange medaljer tror vi Norge tar i vinter-OL denne gangen? Dette var spørsmålet i vår pågående OL-kampanje på Facebook. Svarene viser at vi er godt patriotiske og har store forhåpninger. I snitt tror vi Norge vil ta 20 medaljer i årets leker. Det er vel kanskje ikke så urealistisk heller!

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: NORSKE GULL

Meningstorget gjennomførte nylig en spørreundersøkelse på nett blant våre respondenter om hva vi tror om norske GULL-medaljer under OL. Under kan du se resultatet i vår helt ferske infografikk.

 

ol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.