« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelse: Dette liker vi best å følge under OL!

idrettsgrenene vi liker aller best

Det ser ut til å bli et historisk OL for Norge. Etter en litt treg start har medaljene begynt å renne inn og Norge står totalt med 26 medaljer. Og fremdeles er det èn uke igjen av de olympiske leker. Det lover godt for de målene man satte seg i forkant av mesterskapet. Det er trolig mer jubel i vente.

Selv om Sør-Korea er et stykke unna både i avstand og rent tidsmessig, henger de fleste av oss godt med på hva som skjer. OL er engasjerende og OL henger høyt i verdens mest dedikerte vinterland. Men hva interesserer deg aller mest? Hva får deg til å sitte opp sene nattetimer eller til å kaste deg over nettavisene om morra for å lese ferske rapporter?

 

Meningstorget gjennomførte nylig en spørreundersøkelse på nett for å se hvilke idrettsgrener vi setter aller høyest når det kommer til OL. Her ser du resultatet fra undersøkelsen der 997 personer deltok:

 

olympiske leker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.