« Tilbake til blogg

Motorvei framfor InterCity i spørreundersøkelser på nett

samferdsel motorvei intercity

Turen fra Sørlandet til Oslo er en veistrekning jeg kjenner godt til fra liten av. Hvor deilig var det ikke å komme seg til Drammen. Og endelig komme seg ut på motorvei etter å ha kjørt i kolonne gjennom kriker og kroker langs sørlandskysten. Etter 30 år starter motorveien nå ved Larvik. Noen vil si fantastisk, mens andre tenker mer på katastrofe.

For idet tiårene ruller av sted, så må vi jo spørre oss: vil vi noen gang oppleve motorvei fra Kristiansand til hovedstaden? Det nærmer seg...ja... men fra Stavanger? ...kanskje i vårt neste liv. Hvordan er det med veinettet der du bor?

 

"Samferdsel og infrastruktur synes å være utrolig trege greier
og dessuten å koste mye penger, selv for Norge med milliarder på bok."


Men det er ikke bare veinettet i Norge som må utvides og holdes ved like. Tognettet trenger også en real opprustning og det snakkes om InterCity-tog i alle retninger ut fra Oslo. Høres spennende ut, virker effektivt og vil være bra for miljøet.

Både vei og tog trenger et skikkelig løft, men dessverre har vi neppe råd til begge deler samtidig. Vi må velge og inngå kompromisser. Det betyr langstrukne prosjekter og utsettelser. Hørt om det før?

 

SPØRREUNDERSØKELSER: MOTORVEI ELLER INTERCITY TOG?

Vi spurte våre respondenter i spørreundersøkelser på nett om hva de synes om samferdsel og transport i Norge. Spesielt ønsket vi å finne ut hva som helst foretrekkes av bedre veier eller bedre tognett. Her er resultatet fra vår spørreundersøkelse:

 

motorvei eller intercity tog meningstorget

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTA I SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT HJEMMEFRA

Har du lyst til å delta i spørreundersøkelser om tema som interesserer deg? Hos Meningstorget sender vi deg undersøkelser om produkter og tjenester du bruker i det daglige. Ved å dele dine meniger kan du påvirke morgengdagens samfunn og samtidig bli belønnet for innsatsen.

Dine synspunkter betaler seg. Næringslivets aktører bruker mye ressurser på å hente inn data fra forbrukerne slik at de kan videreutvikle og produsere nye varer. Dette kommer deg til gode. Du gir oss dine tilbakemeldinger, og vi belønner deg med muligheten for kontanter via PayPal og gavekort fra mange kjente merkevarer.

Les mer om Meningstorget her på våre nettsider og registrer deg idag!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.