« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: OL på hjemmebane?

OL PyeongChang Lillehammer Norge

Omsider har også sola tittet fram i Sør-Korea og mesterskapet begynner å ligne den folkefesten vi forbinder med OL. Bitende kulde og uberegnelig vind er byttet ut med idrett på sitt beste og norske jubelscener side om side. Det kan vi like godt.

Men hvor er alle folka? Burde ikke OL bety fulle tribuner, yrende mylder av tilskuere og ikke minst flagg og bjeller og enn dette måtte være langs løypa...? Mens jeg sitter ser på skiskytterne bevege seg gjennom koreanske skoger, er det knapt et menneske å se ved siden av skisporet og på stadion er det glisne tribuner. Ja, det er OL, men noe av poenget med denne konkurransen er at det skal være en folkefest, ikke bare på TV, men på standplass hvor alt foregår!

Nei, ingenting kan nok slå Lillehammer i 1994. Ikke bare dro vi inn mange medaljer, men det var fargerikt, det var liv og røre og en idrettsfest uten like. Vi har verdens beste supportere og heiagjeng. Kanskje det er på tide med et OL på hjemmebane?

Jo da, vi stemte nei, men etter disse lekene, har vi kanskje ikke noe valg. På tide å vise verden hva den olympiske ånd tilsier. Men, med sol og vindstille forhold vil sikkert PyeongChang bli et flott mesterskap også. Og gratulerer til Johannes som nettopp sikret  Norge gull på 20 km skiskying :)

 

Meningstorget gjennomførte nylig en liten spørreundersøkelse på nett i forbindelse med de pågående lekende i PyeongChang. Vi spurte våre respondenter om hva de tenker om et eventuelt OL på hjemmelige trakter. Er det en god ide eller ikke?

 

OL på Lillehammer i 1994 ble en folkefest. Oslo sa nei til å arrangere OL i 2022.
Hva mener du? Burde Norge være vertskap for Olympiske Leker igjen?

 

  • Ja 57%
  • Nei 30%
  • Usikker 13%

 

Totale stemmer: 1443

 

 


« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.