« Tilbake til blogg

Betalte spørreundersøkelser: 66% ikke til fjellet i påska!

til fjellet i påska med betalte spørreundersøkelser

Det er påskeferie og mange av oss benytter muligheten til en siste tur ut i skisporet for å nyte vinteren maksimalt før våren setter inn. Kanskje er du en av dem som tilbringer påska på fjellet, enten det er på hytta eller på et eller annet høyfjellshotel. For enkelte er dette blitt en tradisjon, i jakten på solfylte påskedager med snø under føttene.

Men ikke alle kaster seg på denne trenden. Mange tar også turen ut av landet for en utvidet city-break eller en uke på varmere breddegrader. Greit å komme seg litt vekk og få pusta ut. Andre derimot, forblir hjemme med late dager og trivelige stunder med familie og venner.

Les også: Hvor skal du tilbringe påska dette året?

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: BLIR DET PÅSKEFEIRING PÅ FJELLET?

Vi spurte våre respondenter hos Meningstorget i spørreundersøkelser på nett om hvorvidt de hadde tenkt seg opp på fjellet for å feire påske. Her ser du resultatet:

 

Skal du til fjellet i påska?

til fjellet i påska

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er viktig å kose seg i påska. Noen av oss drar altså til fjells. Vi vil ha snø og sol og ikke minst kose oss foran peisen med varm sjokolade, gylne appelsiner og påskemarsipan. Det mangler nok heller ikke på påskestemning hos de som blir værende hjemme. Med huset pyntet i vårlige farger og med velduftende matlukt som oser i fra kjøkkenet der mor lager lammelår, så er det kanskje ikke s[ rart at familien snart ringer på døra. Vi ønksker deg en fortsatt GOD PÅSKE hvor enn du måtte feire den!

Le også: Hva er påske for deg? [stor infografikk]

 

 

spørreundersøkelser på nett

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.