« Tilbake til blogg

Vinn og tjen premier med Meningstorget!

Slik kan du vinne og tjene premier med Meningstorget

Ta del i våre spørreundersøkelser på nett og vinn flotte premier. Hvert kvartal trekker vi èn heldig vinner som stikker av med hele 35.000 kroner. I tillegg tjener du poeng som du kan veksle inn i kontanter via PayPal eller i gavekort fra kjente og populære nettbutikker. Alt du trenger å gjøre er å heve stemmen, ytre dine standpunkter og fullføre våre undersøkelser.

Meningstorget kobler deg som forbruker opp mot aktører i samfunnet som trenger dine tilbakemeldinger på produkter og tjenester. Dine meninger gir bedrifter og selskaper en pekepinn på hva du som forbruker tenker om deres varemerke som igjen vil ha innvirkning på fremtidige strategier og for utviklingen av nye varer og produkter.

Din stemme har påvirkingskraft og dette kommer deg til gode. Næringslivets aktører bruker mye ressurser på å hente inn data slik at de kan utvikle seg i takt med samfunnet og forbrukernes ønsker og behov. Du kan derfor se på Meningstorget som en plattform der du personlig får muligheten til å komme med dine synspunkter, mens du blir belønnet for innsatsen, samtidig som viktige aktører i samfunnet mottar verdifull informasjon.

 

SLIK KAN DU VINNE OG TJENE PREMIER:

Det er enkelt å komme i gang. Fyll inn det lille skjemaet her på vår nettside og gå deretter til din e-post for å bekrefte innmeldelsen. Du vil så bli bedt om å svare på noen spørsmål om deg selv slik at vi kan sende deg undersøkeslser som passer din profil. Så er du igang og klar for å motta våre spørreundersøkelser på nett der du kan vinne og tjene premier.

  • Du mottar undersøkelser på på e-post og du velger selv hvor ofte, hvor og når du fullfører våre spørreundersøkelser. Vær likevel oppmerksom på at undersøkelser ofte har en bestemt tidsramme og kan ha et tak for hvor mange respondenter som er ønskelig. Du kan også logge deg inn på «din-side» for å se om det er tilgjengelige undersøkelser.
  • Det står alltid oppført hva du tjener ved å fullføre en undersøkelse før du starter på selve undersøkelsen. Dette vil ofte være poeng som du kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra noen av Norges mest populære og kjente nettbutikker innen alle sjangre. Det er helt gratis å være med og du slipper å motta søppelpost (spam) ved å melde deg inn. Meningstorget følger dessuten alle rettningslinjer innen personvern. Les mer om oss her på våre nettsider.

 

Bli med i dag og vinn premier med Menigstorget ved å dele dine meninger!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.