« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser asylstriden: 48% svært kritiske!

Det gjenstår å se om Norge kommer til enighet med Russland om retur av asylsøkere, for situasjonen har til tider vært ganske uoversiktlig. Og man nådde brennpunktet da Russland 22.januar stoppet alle returer over grensa fra Norge. Hvordan synes vi regjeringen har taklet situasjonen ved grense Storskog?

Vi spurte våre respondenter i spørreundersøkelser på nett om hvordan de synes regjeringen har håndtert situasjonen i Nord-Norge. Mediene har vært nådeløse mot innvandringsminister Sylvi Listhaug og kritisert den kaotiske grensekonflikten. Men...

...det viktigste er kanskje at regjeringen har prøvd å vise handling, ikke at de lykkes med alt de gjør. Politikere som bare driver og summer rundt i ganger og korridorer uten å ta tak er det siste vi trenger. Lett er det også å kritisere dem som faktisk jobber frebilsk med å løse problemene på best mulig måte.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: REGJERINGEN MED EN GOD JOBB?

Her er resultatet fra våre spørreundersøkelser på nett:

 

asylsøkere, storskog, spørreundersøkelser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tallene fra våre spørreundersøkelser viser at omtrent halvparten (48%) synes regjeringen har gjort en dårlig jobb. Likevel er det er også betydelig mange som setter pris på at regjeringen faktisk har satt foten ned og gjennomført handlinger. 41% mener det hele har vært rotete, men at handling har vært bra. 11% mener regjeringen har gjort en meget god jobb.

 

FAKTA OM GRENSE STORSKOG

Det har kommet om lag 5.500 asylsøkere over grensa ved Storskog. Ved november i fjor la regjeringen fram en instruks som tilsa at personer som kommer til landet etter å ha hatt opphold i Russland ikke skal realitetsbehandles. Dermed stoppet også mye av strømmen av asylsøkere.

Striden mellom Norge og Russland er forankret i forhold til hvilke asylsøkere Norge kan returnere tilbake til Russland. Mens Norge vil sende tilbake en vesentlig del av asylsøkerne, har Russland kommunisert at bare personer med flerreisevisum, med russisk statsborgerskap eller med gyldig oppholdstillatelse kan komme tilbake til landet.

UDI jobber fortløpende med å fatte vedtak for asylsøkerne. Til nå har 1232 personer fått avslag, 63 personer har fått oppholdstillatelse, mens omrtent 100 saker foreløpig er henlagt på ubestemt tid.

 

DEL DINE MENINGER I BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

tjene penger på spørreundersøkelserHos Meningstorget blir du betalt for å dele dine meninger og synspunkter. Vi sender deg spørreundersøkeser på nett via din e-post og ved å fullføre disse tjener du belønninger i form av poeng som kan veksles om i kontanter eller i gavekort.

Det er gratis å være med og du velger selv hvor ofte og når du ønsker å svare på Meningstorgets spørreundersøkelser. Destod oftere du deltar, destod flere belønninger kommer din vei.

Dine tilbakemeldinger er av stor verdi for markedsaktører som trenger feedback på sine produkter og tjenester. Bli med og påvirk morgendagens samfunn.

 

 Tjen penger gjennom våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.