« Tilbake til blogg

Betalte spørreundersøkelser: Hvordan liker du å belønnes?

I en av våre nyeste spørreundersøkelser på nett spurte vi nær 2,000 medlemmer hos Meningstorget følgende spørsmål. Hvordan bruker du poengene som du tjener ved å delta i våre spørreundersøkelser? Og resultatet var veldig interessant.

I spørreundersøkelsen kunne respondentene krysse av for et eller flere svar som var passende for deres situasjon. Over 30% av medlemmene ga til kjenne at de foretrekker å veksle inn poengene (som man tjener ved å fullføre spørreundersøkelser på nett) i kontanter til bruk på seg selv.

Dette betyr at 1 av 3 medlemmer tjener penger på nett i fritida med Meningstorget og bruker spørreundersøkelser på nett til å hente ut belønninger som de virkelig ønsker seg.

 

SPØRREUNDERSØKELSER: HVORDAN BRUKER DU POENGENE HOS MENINGSTORGET?

25% av de spurte ga til kjenne at de som regel veksler inn poengene i gavekort som de bruker på seg selv, mens henholdsvis 11% og 17% av respondentene krysset av for at de veksler poengene inn i kontanter og gavekort og bruker disse belønningene på andre personer.

Med en rekke kjente merkevarer tilgjengelig i vår Webshop, er det kanskje ikke så rart at hele 42% av respondentene velger gavekort over nettet som belønning, som f.eks. fra merker som Bauhaus, H&M og CDON.COM for å nevne noen.

Her kan du se hele resultatet fra våre spørreundersøksler på nett:

 

poeng, gavekort, kontanter, undersokelser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som du ser av resultatet fra spørreundersøkelsen, svarer 45% at de faktisk ikke har vekslet inn poengene sine enda. Med andre ord er det mange som velger å spare poengene inntil balansen viser en høyere poengsum, det vil si å fullføre flere spørreundersøkelser på nett og på et senere tidspunkt veksle inn poengene i en god porsjon kontanter eller gavekort, å donere til veldedighet eller kjøpe lodder til vår kvartalsvise premietrekning.

 

FULLFØR SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT OG TA UT PREMIER!

glede, shopping, gavekortIkke glem poengene dine som medlem hos Meningstorget! Poengene som du tjener gjennom spørreundersøkelser på nett er din belønning for tiden du bruker på å ha innflytelse på produkter og tjenester. Du har tjent dem ved å dele dine meninger, så vær sikker på at du også hever poengene ved å logge deg inn på «din-side» der du kan se balansen din.

Ved å delta i vårt panel hos Meningstorget vil du ha innflytelse på produkter og tjenester som du bruker i deg daglige, samtidig som du tjener penger og gavekort over nettet. I tillegg vil en veldedig organisasjon motta en donasjon på dine vegne hver gang du fullfører en spørreundersøkelse på nett og du tjener dessuten lodder til vår premietreking.

Så hva venter du på? Ta en undersøkelse idag og begynn å tjen belønninger på fritida – det eneste vanskelige valget er å vite hva man skal bruke poengene på!

For mer informasjon om Meningstorget, om registering og innlogging, gå til www.meningstorget.no

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.