« Tilbake til blogg

Mange ideer og meninger? Si det i spørreundersøkelser på nett!

 

Har du en god idé for hva som blir det neste store produktet på markedet? Sitter du inne med kreative løsninger eller sterke meninger?... Har du noen gang forestilt deg at du forteller toppsjefene hos favorittmerket ditt hvordan de burde forbedre produktene sine? Om du har mye på hjertet, men er usikker på hvordan du kan få innflytelse, så finnes det en genial løsning på dette som kan gjennomføres fra sofakroken hjemme – nemlig å delta i markedsundersøkelser og betalte spørreundersøkelser på nett.

Spørreundersøkelser på nett er et effektivt verktøy når man skal gjennomføre markedsundersøkelser og brukes av et bredt spekter av selskaper og tjenester. Slik får man muligheten til å spørre forbrukere og viktige målgrupper om hvordan de kan forbedre produktene sine, og forbrukerne får muligheten til å gi ærlige tilbakemeldinger som direkte vil påvirke beslutningstakere. Spørreundersøkelser på nett gir altså deg muligheten til å være stemmen som avgjør fremtiden for store selskaper.

 

spørreundersøkelser på nettDet finnes mange nettsteder og spennende muligheter for deg som ønsker å si din mening. En nettside som er svært populær blant bevisste kjøpere er Meningstorget; her kan medlemmmer på en sikker måte dele sine tanker om temaer som er viktige for dem. Det går raskt å melde seg opp hos Meningstorget, det er helt gratis og du kan delta i spørreundersøkelser på nett så ofte som du selv vil. I tillegg blir du belønnet for innsatsen gjennom å tjene penger via PayPal eller ved å motta gavekort, og ikke minst får du muligheten til å donere til veldedighet.

Hvis du har mye å si, men svært lite tid tilgjengelig til å kunne uttrykke deg, er QuickThoughts en strålende mobil-app som lar deg dele dine synspunkter og meninger når du er på farten. Det er gratis å laste ned QuickThoughts og applikasjonen kan brukes når du selv ønsker det og har tid.

 

twitter, sporreundersokelserDet er mange måter å si din mening på via nettet. Gode eksempler kan være Twitter eller ved å skrive din egen blogg eller å fylle ut tilbakemeldinger hos selskapenes nettsider. Våre to enkle forslag over er utformet med tanke på å gjøre livet ditt enklere og tilbyr deg muligheten til å uttrykke dine meninger samtidig som du tjener belønninger for tiden du bruker. Uansett hva du velger – selskaper vil verdsette din mening som om du er hjertet av hva de gjør. Så nyt shopping, begynn å del meninger og tanker og kanskje vil dine ideer forme fremtiden.

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.