« Tilbake til blogg

Ta spørreundersøkelser og tjen gavekort fra H&M!

Hennes & Mauritz har hatt en eventyrlig suksess siden oppstarten i 1947. Den svært populære kleskjeden er å finne på de aller fleste kjøpesentre i landet. Og ikke minst i de travleste handlegatene i de større byene. Det finnes knapt en nordmann som ikke har satt sine ben innefor en av H&Ms butikker.

Med butikker over hele Europa og på de aller fleste kontinenter, har H&M blitt et annerkjent merkevare som sysselsetter opp mot 150.000 mennesker over hele kloden og en kjede som selger moteklær for milliarder av kroner årlig. H&M er lidenskap for klær og det er det tydeligvis mange som deler med dem.

Meningstorget er stolte over å være partner med Hennes & Mauritz og gjennom våre spørreundersøkelser på nett kan du tjene gavekort som du kan bruke hos H&M enten det er i butikk eller i deres svært populære nettbutikk.

 

«Fashion and quality at the best price in a sustainable way.»

 

TJEN GAVEKORT HOS H&M GJENNOM SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

h&m, betalte sporreundersokelser pa nettMeningstorget brukes av en rekke organisasjoner og selskaper for å hente inn informasjon om hva forbrukerne mener om deres produkter og tjenester. Og dette kommer deg til gode. Du kan tjene gavekort hos H&M rett og slett ved å si din mening. Ja, så enkelt er det.

Meningstorget fungerer som en portal mellom deg som forbruker og markedsaktørene. Dette gjøres ved å sende ut spørreundersøkelser på nett der du kan si din mening og uttrykke dine synspunkter om produkter og tjenester du bruker i deg daglige og som interesserer deg.

Vi belønner deg for å fullføre våre spørreundersøkelser på nett gjennom å gi deg poeng. Disse poengene kan du over tid veksle om i kontanter via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer, som for eksempel H&M.

Det er helt gratis å være med i Meningstorget og destod flere spørreundersøkelser du fullfører destod flere poeng tjener du. På «din-side» kan du hele tiden følge med på hvor mange poeng du har og ikke minst har du full oversikt over mulige belønninger.

 

Tjen gavekort hos H&M nå og shop deg ny til våren kommer – bli med i Meningstorget!

 

H&M SATSER STORT PÅ MOTE OG KVALITET!

miljø, natur, spørreundersøkelserKleskjeden tilbyr klær både for kvinner, menn, ungdom og barn og har som mål å ha det beste kundetilbudet på markedet. Kjerneverdiene for å nå dette målet er design, kvalitet og uslåelig verdi for pengene.

Selskapet er også opptatt av å produsere klær på en bevisst måte. Dette kommer fram i konseptet «Conscious» - der ideen er at: det å se bra ut skal gjøre godt også. H&M ønsker å tilby moteklær som er bra for mennesker, miljø og lommeboka.

Visste du forresten at Hennes og Mauritz AB består av 6 ulike brands? Disse er H&M, COS, Monki, Weekday, Cheap Monday og Other Stories. I alt har kleskjeden 3900 butikker over hele verden.

Og har du ingen butikk i nærheten, kan du shoppe over nettet. Der finner du gode tilbud og du får gratis frakt over en viss sum. Så la ikke sjansen vente på deg – delta i våre spørreundersøkelser på nett og tjen gavekort som garantert vil gi deg maksimalt utbytte hos H&M.

Les også: Tjen penger på spørreundersøkelser!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.