« Tilbake til blogg

Hvor tar de fleste spørreundersøkelser på nett?

Noe av det aller beste med å delta i spørreundersøkelser på nett må være at du kan fullføre disse hvor du selv måtte ønske det. Enten du sitter foran datamaskinen hjemme, i sofakroken med nettbrettet eller på bussen med telefonen, så er Meningstorgets spørreundersøkelser alltid like tilgjengelige.

Med responsivt design har vi gjort det mulig å koble seg opp mot våre tjenester uansett hvor du måtte befinne deg. Slik gjør vi engasjementet ditt hos Meningstorget mer fleksibilt og enklere. Du avgjør når og hvor du ønsker å svare på spørreundersøkelser, og ikke minst hvor ofte du ønsker å delta.

 

"Å delta i våre spørreundersøkelser på nett skal ha gjensidig nytteverdi, være moro, lønnsomt og spennende!"

 

HVOR TAR DU SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT?

Ved å fullføre våre spørreundersøkelser blir du belønnet for innsatsen og samtidig hjelper du samfunnet med å produsere bedre produkter som du er avhengig av i hverdagen. Dette er en vinn-vinn situasjon. Du tjener premier mens organisasjoner, bedrifter og selskaper får gode tilbakemeldinger på sine produkter og tjenester. Og det flere spørreundersøkelser du fullfører, destod flere belønninger kommer din vei.

Men hvor tar du Meningstorgets spørreundersøkelser? Vi gjenomførte nylig en spørreundersøkelse på nett for å kartlegge nettopp dette. Har vi forlatt datamaskinene til fordel for å «swappe» på mobiltelefonen? Tar vi spørreundersøkelser på bussen, eller når vi spiser lunch på jobben?

Vi fikk inn hele 2241 svar (1235 kvinner og 1006 menn). Og her er resultatet fra våre spørreundersøkelser:

 

tjene penger på spørreundersøkelser 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

meningstorget, tjene pengerTallenes tale er klare. De aller fleste av oss tar spørreundersøkelser når vi befinner oss hjemme i vårt eget hus, enten det er foran datamaskinen eller med nettbrettet i hånda. Uansett så lønner det seg å være med i Menigstorget for mang en belønning kan fort komme din vei.

Gjennom å fullføre våre spørreundersøkelser på nett tjener du poeng som du senere kan veksle om i kontanter via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Du har alltid full oversikt over poeng og mulige belønninger på «din-side».

I tillegg belønner vi deg med lodder til vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne hele 35.000 kroner. Så her er det bare å komme i gang. Du bestemmer selv hvor ofte du deltar i spørreundersøkelser og destod mer aktivitet, destod flere belønninger!

 

HVORDAN KOMME I GANG MED SPØRREUNDERSØKELSER?

Det er enkelt å delta i spørreundersøkelser fra Meningstorget. Det er helt gratis å være med og vi tar ditt personvern på alvor. Ønsker du å tjene litt ekstra belønninger i hverdagen gjør du som følger:

  1. Registrer deg på www.meningstorget.no
  2. Bekreft innmeldelse på din e-postadresse.
  3. Fullfør profilundersøkelsene slik at vi kan sende deg tilrettelagte undersøkelser.
  4. Så er du igang. Du får tilsendt spørreundersøkelser på e-post eller du kan logge deg inn på "dine-sider" for å se om spørreundersøkelser er tilgjengelige.

 

Lykke til!!

     

     

     

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.