« Tilbake til blogg

Melodi Grand Prix 2016: Her er årets melodier!

Det er igjen klart for Melodi Grand Prix og denne gangen er det Jan Fredrik Karlsen som er sjef for arrangementet. Finalen holdes i Oslo Spektrum den 27. februar og det er plukket ut 10 artister og låtskrivere som skal kjempe om plassen til å presentere Norge i Eurovision Song Contest i Sverige.

MGP har blitt et årlig høydepunkt innen musikk og blir stadig mer populært i Norge. Muligheten til å høre låtene på nettet og samtidig diskutere låtene på sosiale medier i forkant av finalene har gjort MGP-sirkuset mer interessant og spennende enn før.

Og idag kunne Jan Fredrik Karlsen presentere årets MGP-melodier og han sier at de utplukkede bidragene handler om artister som er «sultne» på å vise seg fram og som allerede ser frem til finalen i Spektrum.

 

Meningstorget er opptatt av hverdagslivet, enten det handler om musikk, underholdning, familie, jobb eller produkter du bruker i det daglige. Vi sender ut spørreundesøkelser på nett der du har muligheten til å dele dine erfaringer og si dine meninger. Du bli også belønnet for å delta i våre spørreundersøkelser på nett.

Les mer her: Tjen penger på spørreundersøkelser!

 

HER ER DE 10 BIDRAGENE TIL ÅRETS MELODI GRAND PRIX!

 

  • Suite – «Anna Lee»
  • Stine Hole Ulla – «Traces»
  • Stage Dolls – «Into the fire»
  • Elouiz – «History»
  • Freddy Kalas – «Happy Rush»
  • Makeda – «Stand Up»
  • Pegasus - «Anyway»
  • Laila Samuels – «Afterglow»
  • The Hungry Hearts featuring Lisa Dillan – «Laika»
  • Agnete – «Icebreaker»

 

NORGES BRAGDER PÅ TOPP OG BUNN I EUROVISION SONG CONTEST!

mikrofon, tjene penger, mgpNorge har gått til topps 3 ganger i Eurovision Song Contest. Det skjedde for første gang i 1985 da Bobbysocks sang «La det swinge». Neste gang var da Secret Garden fikk størst poengsum med låta «Nocturne». Og så i 2009 var det Alexander Rybak som satte oss i god stemning med låta «Fairytale».

Men det har ikke alltid gått like bra. Norge topper også listen for fleste sisteplasser i konkurransen. Og den plasseringen har vi fått hele 11 ganger. 4 av disse bidragene fikk i tillegg 0 poeng og Norge vinner dermed denne statistikken også.

 

Norge har fått èn 2.plass i konkurransen og det var med Elisabeth Andreassens låt «I evighet» i 1996, mens Åse Kleveland ga oss en 3.plass i 1966 med «Intet nytt under solen». Vi har i tillegg 3 fjerdeplasser og 3 femteplasser.

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

betalte spørreundersøkelser på nettMeningstorget leter etter personer som ønsker å si sin mening i spørreundersøkelser på nett. For innsatsen tjener du belønninger i form av poeng som kan veksles inn i kontater eller gavekort, og du tjener også lodder til våre kvartalsvise premietrekninger hvor du kan vinne 35000 kroner.

Din mening har høy verdi for aktører i markedet. Du er eksperten som bedrifter og selskaper ønsker å høre fra. Ved å ytre dine synspunkter kan du påvirke morgendagens produkter og tjenester. Det er enkelt å melde seg opp og helt gratis.

Les mer her på Meningstorget.no og registrer deg idag. Bli med og fullfør våre betalte spørreundersøkelser på nett.


Og så er det bare å vente i spenning på MGP-finalen som snart holdes i Oslo Spektrum :)

 

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.