« Tilbake til blogg

Meningstorget nå også på Instagram. Heng deg på!

Instagram er en genial tjeneste der du kan dele dine bilder og korte videosnutter med gode venner og folk i ditt eget nettverk. Globalt brukes denne tjenesten av nesten 150 millioner registrerte brukere.Tjenesten er også svært populær i Norge og brukes flittig av ivrige fotografer eller av personer som ønsker å dele sine daglige bildeminner med andre.

"Ethvert bilde er et fragment av virkeligheten og noen øyeblikk må jo bare deles."

Nå er også Meningstorget å finne på Instagram og du må gjerne henge deg på og følge med oss på ferden. Vi ser frem til å kommunisere med deg som bruker av Instagram og ikke minst til å gi deg innsikt i resultatene fra våre aller nyeste spørreundersøkelser på nett.

Her er vår instagram-side!

 

 

instagram, meningstorget, spørreundersøkelser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da Instagram ble lansert i 2010 var det først og fremst bilder applikasjonen var utviklet for. Nyere oppdateringer gir deg derimot muligheten til å dele videosnutter på inntil 15 sekunder. Du kan ta en video med kamera på mobilen eller bruke ferdiglagde videoer og redigere dem ned til maksimum lengde.

Instagram fungerer nå både på IOS, Android og Windows Phone.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

telefon, instagram, spørreundersøkelserOm du liker å dele bilder og videoer, kan det godt være du også liker å dele dine meninger? Hos Meningstorget gir vi deg muligheten til å ytre dine synspunkter og du får muligheten til gi tilbakemeldinger på produkter og tjenester du bruker i det daglige.

Vi sender deg spørreundersøkelser via din e-post og vi belønner deg for innsatsen.  For hver undersøkelse du fullfører tjener du poeng som du over tid kan veksle inn i kontanter via PayPal eller i gakekort fra en rekke kjente merkevarer. I tillegg tjener du lodder til vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne hele 35.000 kroner!

 

Du kan lese mer om Meningstorget her på våre nettsider. Vi er også å finne på Facebook, Twitter og Google+. Og ikke minst finner du oss nå på Instagram. Heng deg på, meld deg inn og link deg opp til Meningstorget på dine elektroniske enheter.

 Lykke til videre !!

 

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.