« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser: 40% bruker TV-strømming!

Alt du trenger å gjøre er å logge deg inn og vips så følger du favorittserien din eller tv-programmet du rett og slett ikke kan gå glipp av ukentlig. Strømme-TV blir mer og mer populært. Nyere undersøkelser viser at hver fjerde nordmann har abonnement på en strømmetjeneste av film, serier og dokumentarer.

TV-titting har gode tradisjoner i Norge og vi brukte anslagsvis 172 minutter foran boksen eller flatskjermen hver dag i året som gikk. Det er ikke rent lite. Spesielt den voksne generasjonen setter fortsatt sin lit til tradisjonell TV, mens den yngre generasjonen gjerne er logga inn på i strømmetjenester samtidig som de følger enkelte program-serier på TV.

En kundetilfredsanalyse fra EPSI Rating viser at:

 

 "Strømmetjenester hos de fleste anses som et suppliment og ikke en erstatning for vanlig TV-titting."

 

SPØRREUNDERSØKELSER OM TV-STRØMMING!

tv-strømming, netflix, meningstorgetI spørreundersøkelser VG har utført i samarbeid med Infact kommer det fram at 37,7% av de spurte abonnerer på en eller flere strømmetjenester. Det er Netflix som er den mest brukte tjenesten og hele 80% meddeler at de er abonnenter på denne.

Når det gjelder andre strømmetjenester så kommmer TV2-Sumo ut med 36,8%, mens 17,5% av dem som strømmer sier de betaler for HBO Nordic.

Selv om Netflix er mest populært, er det likevel TV2 Sumo som oppnår høyest kundetilfredshet hos EPSI Rating. Det er Aftenposten som refererer til dette. Strømmetjenesten oppnår 67,6 poeng mens Netflix blir stående med 65%. Forskjellene er i utgangspunktet minimale mellom de ulike leverandørene.

 

SPØRREUNDERSØKELSER VISER AT NORDMENN STRØMMER MEST I NORDEN!

netflix, betalte spørreundersøkelserØkningen er markant og i årene som kommer vil strømming av TV vokse seg større og større samtidig som tilbudet og mulighetene innen disse tjenestene stadig vil utvikle seg. Alt tyder på at innholdet i pakkene man abonnerer på også vil bli mer attraktive.

Spørreundersøkelser fra ESPI Rating viser, omtrent som i VGs undersøkelse, at 40% bruker strømme-TV. Dette er også mer enn Sverige og Finland som kommer ut med henholdsvis 30% og 25%.

Spesielt Netflix har hatt mye suksess i Norge med flere eksklusive serier som har fått svært gode skussmål og blitt veldig populære. «House of Cards» er av disse, men også "Orange is the new black” og “Making a murderer”. Man har altså satset på å lage eget innhold, noe som har gitt meget god respons.

 

TJEN PENGER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

Meningstorget er for deg som liker å si din mening. Vi sender ut spørreundersøkelser om en rekke tema der våre respondenter har muligheten til å ytre sine meninger og komme med sine synspunkter. Det kan dreie seg om produkter og tjenester, eller om underholdning, sport, familieliv, helse og reiseliv. Aktørene i markedet er avhengig av forbrukernes tilbakemeldinger.

Å være med hos Meningstorget er helt gratis og du velger selv hvor mange spørreundersøkelser på nett du ønsker å svare på og når du ønsker det. For hver fullførte undersøkelse blir du også belønnet for tiden du bruker. Det kan dreie seg om poeng som kan veksles inn i kontanter eller gavekort, eller lodder til våre premietrekninger og muligheten til å donere til et veldedig formål.

Våre spørreundersøkelser på nett er tilgjengelige både på laptop, nettbrett og smarttelefon. Slik kan du logge deg inn uansett hvor du er og delta i våre betalte spørreundersøkelser på nett. Bli med i Meningstorget idag!!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.