« Tilbake til blogg

Snart braker det løs med Youth Olympics på Lillehammer!

Lillehammer er igjen arena for De Olympiske Leker. Denne gangen er det de unge utøverne som samles for å konkurrere om de gjeveste medaljene. Lillehammer 2016 Youth Olympic Games finner sted i tidsrommet 12.-21. februar og på fredag braker det løs med åpningssermoni.

Og den er utsolgt. Interessen for arrangementet er stor og det meldes at lekene på Lillehammer skal sendes på 25 ulike TV-kanaler som strekker seg over 72 land. Det betyr at vakre vinterbilder med god norsk stemning igjen blir å se over store deler av verden.

Men ikke nok med det. Du kan også følge Ungdoms-OL direkte via YouTube og dessuten, har du det rette tekniske utstyret kan du i tillegg følge sendingene gjennom «virtual reality» med et 180 graders overblikk over hva skjer under de olympiske lekene. Og selvføgelig vil du være godt oppdatert gjennom sosiale medier. Så her er det bare å henge seg på!

Ikke glem at du kan delta på spørreundersøkelser fra Meningstorget mens du følger Ungdoms-OL fra Lillehammer. Meld deg opp her på siden og tjen belønninger, hvor som helst og når som helst!

 

UNGDOMS-OL PÅ LILLEHAMMER: SOLIDARITET OG FAIR PLAY!

ski, ungdoms-ol, meningstorgetDet er andre gang Ungdoms-OL finner sted. Innsbruck arrangerte lekene for første gang i 2012 og nå ventes det altså et enormt innrykk når 1.100 deltakere i alderen 15-18 år kommer til Lillehammer i de nærmeste dagene. Blant disse finner vi 73 norske deltakere.

I tillegg kommer omlag 1650 trenere, lagledere og representanter fra olympiske komiteer til å befinne seg i mjøsabyen, samt 500 IOC respresentanter, 650 mediefolk og ikke minst representanter fra det offentlige Norge, kongelige, og svært mange frivillige funksjonærer.

Dermed skulle det være duket for fest og det gjenstår bare at publikum strømmer til lekene og finner fram flagg og bjeller og lager stemning så det høres.

Visjonen bak Ungdoms-OL: er å inspirere ungdom verden over til å delta i idrett, leve sunt og etterleve de olympiske verdier; deriblant å vise solidaritet og utøve fair play.

Les også: Tjen penger på spørreundersøkelser!

 

10 DAGER MED KULTUR, LÆRING OG "SJOGGFEST"!

sjoggfest, lillehammer, ungdoms-ol, spørreundersøkelserUngdoms-OL er ikke som et vanlig OL. Alle deltakere under lekene blir værende i regionen alle de ti dagene som OL varer. Kulur og læring er sentrale stikkord ved siden av konkurransene i seg selv.

Det betyr at deltakerne også skal delta i et kultur- og læringsprogram som innebærer workshops med temaer innen personlig utvikling, helse, digitatel medier og sosialt ansvar. Det legges også vekt på at deltakerne skal bli bedre kjent med hverandre, lære fra hverandre og dele erfaringer på tvers av land og idrettsgrener.

Publikum skal også få en smakebit av norsk kultur under lekene. Festivalen «Sjoggfest» sørger for dette og tilbyr besøkende både små og store kulturopplevelser helt gratis og kan by på noen av landets fremadstormende artister. Så når konkurransene er over for dagen er det ingen grunn til å vende hjemover for da tar kulturprogrammet over festen uover de sene kveldstimer.

Er du opptatt av hva som rører seg i det norske samfunnet og har du meninger om produkter og tjenester du bruker i det daglige? Da inviterer vi deg gjerne med i vårt panel der du kan heve din stemme gjennom våre spørreundersøkelser på nett.

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

Meningstorget er lidenskaplig opptatt av hva som skjer i samfunnet og vi knytter fingrene for norske medaljer under Ungdoms-OL på Lillehammer. Samtidig gir vi deg muligheten til å forme morgendagens hverdag. Gjennom å svare på våre spørreundersøkelser på nett kan du være med å forme fremtiden.

Ved å melde deg opp hos Meningstorget vil du motta spørreundersøkelser via e-post. Ved å fullføre disse tjener du belønninger som takk for innsatsen. Det er gratis å være og du bestemmer selv hvor ofte og når du ønsker å fullføre våre betalte spørreundersøkelser på nett.

Du kan lese mer her på våre nettsider og det er enkelt å registerer seg. Så lykke til!

 

Og lykke til Norge med Ungdoms-OL på Lillehammer. Dette er noe vi kan!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.