« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Hvor skal du feire påske?

Påske er å pynte huset gult, å dekorere egg og invitere folk på lammestek, eller er det kanskje ribbe, pinnekjøtt eller påskehare som står på bordet?... Påske er tid for å feire med sine aller kjæreste. Enten det er kjæresten, kjernefamilien, storfamilen eller med vennegjengen.

Kose oss skal vi. Derfor fyller vi godteskålene med marsipan og smågodt til utrolig gode priser sett med norske øyne og fruktbrettet bugner over av oransje appelsiner. Kakao høres også med og vi må selvfølgelig ikke glemme påske-egg eller det faktum at vi i påska legger innpå med over 20 millioner egg.

Så feiring blir det, men hvor feirer du påske i år?

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: HVOR FEIRER DU PÅSKE?

Meningstorget har nettopp gjennomført en spørreundersøkelse på nett om årets påske der vi spurte våre respondenter om planene for hvor de skulle feire påskehøytiden. En av klisjeene med påska og et glansebilde som vi fort har i minte, er at alle reiser til fjells, står på ski og spiser kvikk-lunch i sola.

Det er nok en god del som iløpet av påskedagene faktisk gjør dette, men som resultatet av våre spørreundersøkelser viser, er det fortsatt mange av oss som forblir hjemme i våre gulkledde hjem eller tar turen til familie vi kanskje bare ser en gang i året. Her er resultatet:

 

SPØRREUNDERSØKELSER: PÅSKE 2016

påske, påskestemning, spørreundersøkelser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPØRREUNDERSØKELSER: HVA ER PÅSKE FOR DEG?

slapp av i sofaen, meningstorgetResultatet henger godt sammen med tidligere undersøkelser som Meningstorget har gjennomført om nordmenns påskevaner. Fra vår påskeundersøkelse ifjor oppga hele 41% at påske var «ferie og avslapping» og 35% av respondentene hukket av for «bruke tid med familien».

Nestemann ut var «dar på hytta» med 16% og «stå på ski» med 13%. Med tanke på påsketradisjoner var det «påskehare og gule kyllinger» med 14 % som var mest populært og påskenøtter, påskekrim, påskemarsipan og dekorering av egg kom lenger ned på lista.

 

«Tradisjoner er flotte, men det er relasjoner, familie og tid i sammen som fremmes som viktigst.»

 

Du kan lese mer om denne undersøkelsen her.

 

TJEN PENGER OG BELØNNINGER I BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER!

Hos Meningstorget gir vi deg muligheten til å si dine meninger i bytte mot belønninger som takk for innsatsen. Du hever røsten, gir dine synspunkter og fullfører våre spørreundersøkelser på nett, mens vi premierer deg med kontanter via PayPal og gavekort fra en rekke kjente merkevarer.

For hver spørreundersøkelse du fullfører, tjener du poeng som du over tid kan veksle inn belønninger. Dessuten gir vi deg oss lodder til vår kvartalsvise premietrekning hvor du kan vinne hele 35.000 kroner. Det er fordi dine meninger er verdifulle og fordi samfunnsaktørene er villige til å strekke seg langt for å motta gode tilbakemeldinger.

Du kan melde deg på her på siden. Det er helt gratis. Og du velger selv hvor ofte og når du ønsker å svare på spørreundersøkelser. Så hvorfor ikke? Det er bare å henge seg på og la menigene få flyte fritt. Det kan lønne seg.

 

Lykke til!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.