« Tilbake til blogg

Snart kommer Samsung Galaxy S7. Hvordan blir den?

Et nytt år betyr nye trender innen telefoni og det er Samsung som er først ute på ryktebørsen. Den koreanske giganten planlegger nå lanseringen av Galaxy S7 som viderefører rekken av Samsungs flaggskip innen mobiltelefoni. Det stilles også store forventninger til den nye utgaven ettersom selskapet har måttet tåle kritikk for design og materiale i sine forgjengere.

Lanseringen er særdeles viktig for å holde kurs med Apple sin iPhone og Samsung satser stort på å kunne produsere telefoner som kan kjempe side om side med Apple når det gjelder standard, kvalitet og prestisje. Like sikkert som at Apple kommer med Iphone 7 er det at Samsung må overbevise for å vinne flere tilhengere.

 

SAMSUNG GALAXY S7 TROLIG I TO ULIKE VARIANTER

samsung galaxy s7, meningstorget, spørreundersøkelser på nettHelt nytt er rykte om at Samsungs Galaxy S7 kommer i to ulike modeller. I tillegg til en standard utgave av telefonen, lanseres også en alternativ modell med buet skjerm. Modellene, i følge rapporter på nettet, har fått navnene Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge og lanseringen vil sannsynligvis vil finne sted i Barcelona i slutten av februar.

Begge modeller kommer med større batterikapasitet. For standarmodellen betyr dette en forandring fra 2550 mAh til 3000 mAh og for S7 Edge en økning fra 2600 mAh til 3600 mAh. Dette er en betydelig forbedring. Det bør likevel bemerkes at batteriene ikke vil være avtagbare slik de har vært på tidligere modeller.

De nye modellene kommer også med fornyet kamera og ny prosessor. Kameraet bak på telefonen vil ha 12 MP sensorer og f/1.7 blenderåpning som skal komme til nytte i situasjoner med lite lys. Kameraet foran vil fortsatt ha 5 MP kapasitet.

 

VANNSIKKER OG INNGANG FOR MICRO SD-KORT

microSD, tjen penger på spørreundersøkelserNoen overraskelser er det også å finne. Det kan se ut til at Samsung bringer tilbake et par funksjoner som mangler på de foregående telefonene, nemlig at telefonene vil være vannsikre og samtidig komme med inngang for micro SD-kort.

Mulighet for god lagringsplass er genialt dersom man tar mye video og bilder og dessuten slipper man å kjøpe en dyrere versjon av telefonen bare for å få mer lagringsplass. Micro SD-porten skal kunne støtte kort opp til 200 GB.»

 

"Men om du ønsker det, sier ryktene at en av variantene av Galaxy S7 faktisk kommer med 256 GB innebygd lagringsplass"

 

Begge utgaver av Galaxy S7 er også vanntette ned til èn meters dyp. Dette kan være en god funksjon da man lett kan søle vann på telefonen, eller den detter ned i vann enten det er når du vasker opp på kjøkkenet, når du er på stranda eller telefonen glipper ned i fontena der du sitter og spiser is et varmt sted på kloden.

 

SAMSUNG GALAXY S7: NYTT DESIGN, BEDRE SKJERM OG TRÅDLØS OPPLADNING?

Med tanke på design, har Samsung slitt litt med plastikk-stempelet på foregående modeller, men er tilbake på sporet av form med Galaxy 6, og det er ikke nødvendigvis mye som kommer til å bli forandret på den kommende modellen. Derimot kan det tenkes at modellen med buet kurve kan føre til ett nytt design for denne modellen.

Det stiller seg også stor spenning til om Samsung for første gang oppgraderer skjermen og tilbyr 4K oppløsning. De har foreløpig holdt seg til quad HD, men etter at Sony annonserte en mulig smarttelefon med 4K, kan det godt være Samsung ikke lar vente på seg.

Galaxy S7 vil trolig bli oppladbar både trådløst og via USB. Det spekuleres også i at Samsung muligens tar i bruk en såkalt USB-C port som gir mer fart, kraft og fleksibilitet. Og dessuten kan det være at en slik inngang kan ha en funksjon i forhold til trådløs lading.

 

TJEN PENGER VED Å DELTA PÅ SPØRREUNDERSØKELSER PÅ MOBILEN!

mobiltelefon, betalte spørreundersøkelserDersom du liker å svare på spørreundersøkelser og dersom du liker å la din mening høres, da burde du bli en del av Meningstorget. Hver uke sender Menigstorget ut en rekke spørreundersøkelser på nett og vi belønner våre respondenter for innsatsen ved å svare på disse.

Både vår hjemmeside og våre spørreundersøkelser kan åpnes på alle slags enheter da vi bygger våre tjenester på responsivt design. Dette gir deg større fleksibilitet slik at du kan ta spørreundersøkelser når du selv måtte ønske det. Du kan altså sitte hjemme foran PCen eller bruke døtida når du venter på bussen eller sitter på toget til å tjene litte ekstra penger eller andre belønninger.

SSI som driver Meningstorget har også lansert en egen applikasjon kalt QuickThoughts. Du kan lese mer om denne ved å følge linken under.

Les: Tjen penger med QuickThoughts!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.