« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Har du flytteplaner i 2016?

Med våren i anmarsj kommer tiden for oppussing og renovering av hus og hage, eller kanskje er tiden inne for å flytte på seg? Et nytt hus uten bekymringer... Eller en ny by, et nytt nabolag, ny jobb og en ny start på livet?  Noen av oss bor grunnfestet som et fjell, mens andre av oss stadig bytter beite.

Har du flytteplaner i 2016?

Statistikken tilsier at svært mange av oss er på farta. Tallene for 2014 viste rekordmange flyttinger innenlands. Mange av oss flytter innad i egen kommune, men tallene også er store for flyttinger mellom kommunene. Med andre ord 788.000 flyttinger i 2014. Du er altså ikke alene om å pakke kofferter og esker inn i en eller annen flyttebil.

Les også: Tjen penger på spørreundersøkelser!


SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT OM FLYTTEPLANER!

Det er noe som heter seg at flokken samler seg der gresset er grønt. I trangere økonomiske tider og i kamp om jobb på et presset arbeidsmarked, vil nok flere måtte belage seg på å starte flytteplanene, enten det er å surfe på Finn.no, reise på visninger, å meisle ned drømmehuset på papiret eller å kaste seg over siste geniale løsninger fra IKEA.

Meningstorget gjennomførte nylig en spørreundersøkelse på nett der vi spurte våre respondenter om flytteplaner for det inneværende året. Ja, hvordan er det, er vi klare for å flytte på oss eller bor vi godt der vi bor? Her er resultatet fra våre spørreundersøkelser:

 

flyttem flytteplaner, spørreundersøkelser om flyttingHar du planer om å kjøpe hus eller leilighet i år?

  • Ja, er allerede på utkikk     8%                                                            
  • Ja, men noe skeptisk i forhold til økonomi     6%                          
  • Ja, vurderer det     16%
  • Nei, vi bor godt der vi bor     36%                                                         
  • Nei, absolutt utenkelig     24%                                                               
  • Vet ikke     10%                                                                                                            

 

 

SPØRREUNDERSØKELSER: VI BOR GODT DER VI BOR!

Resultatet fra våre spørreundersøkelser viser at de at de aller fleste enten bor godt der de bor eller finner det utenkelig å skulle flytte på seg iløpet av året. Hele 60% har altså ingen flytteplaner overhodet akkurat for øyeblikket.

Likevel svarer en god del av våre respondenter at det faktisk er en reell sjanse for at flytting vil finne sted. 8% er allerede på utkikk, 6% ønsker å flytte på seg men graver foreløpig dypt i lommeboka for å se om det lar seg gjøre, og 16% vurderer å finne fram pappeskene.

Med andre ord, 30% oppgir at flytting i 2016 er en reel mulighet. Og det understreker noe av flyttemønsteret som også Statistisk Sentralbyrå viser til, nemlig at vi faktisk flytter mye på oss.

 

ÅRETS FØRSTE BOLIGMESSER

boligmesse, flytteplaner, meningstorget flyttingUansett om man kjøper eller leier eller om det dreier seg om hus eller leilighet så vil man alltid være i behov av ideer for hvordan man kan innrede og sette i stand sitt nye rede. En del hus trenger også å pusses opp og det kan være mang en ting å fikse på.

Da kan boligmesser være til stor hjelp. Og nå i helga drar Boligmesse.no igang sin første messe for året. Den finner sted i Bergen i Sotra Arena. Hele 90 utstillere kommer til messa for å tilby eksperthjelp, nyheter og gode messekupp til bolig, hytte og utemiljø.

 

Blant produktene som presenteres vil man finne:

• Byggevarer, gulv, tak og vindu
• Bad/VVS, rørlegger og el-installasjon
• Interiør, utstyr, garderobe, senger og møbler
• Utemiljø, vinterhage og innglassing
• Ovner og peiser
• Hus, hytte og eiendom m.m.

Dessuten kommer også Otto Rabhsam, også kjent som programleder i programmet Sinnasnekker`n. Boligmesse.no holder messer over hele landet iløpet av 2016 og kan gi deg gode ideer for hvordan du mekke istand drømmeboligen akkurat slik fruen og barna ønsker det.

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

sporreundersokelser, tog telefonKunne du tenke deg å svare på spørreundersøkelser på nett? Meningstorget kobler forbrukere og markedsaktører sammen gjennom spørreundersøkelser der dine tilbakemeldinger er med og former morgendagens produkter og tjenester.

Det er helt gratis å være med, du mottar invitasjoner til spørreundersøkelser på e-post og du fullfører disse hvor du selv måtte ønske det og når det måtte passe deg. Vi belønner deg også for innsatsen. Hver gang du fullfører spørreundersøkelser tjener du poeng som over tid kan veksles inn i kontanter eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer.

 

Dine synspunkter er viktige og Meningstorget gir deg muligheten til å heve stemmen og til å påvirke samfunnet du er en del av. Meld deg opp her på siden og delta i våre betalte spørreundersøkelser på nett.

Lykke til!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.