« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser: langrenn, slalom eller snowboard?

Så er det vår igjen. I hvert fall på kalenderen. Temperaturene minner oss fremdeles på at vinteren ikke har forlatt taket. Sjansen for snø forsatt er tilstede og  skisesongen er neppe over med det første. Og selv når vårsola dukker opp en gang i april, pakker vi fortsatt skiboksen på taket og tar turen til hytta, til sol og til gode skiforhold.

Mange av oss liker å stå på ski. Nordmenn er jo født med ski på bena! Eller kanskje hører dette ordspillet mest tilstede på et museum fra fortiden, for selv om langrenn fortsatt er i støtet, har nye generasjoner like mye satt sin pasjon til snowboard og til mer akrobatiske skiøvelser.

Hva med deg? Er du født med ski eller brett på bena?

 

SPØRREUNDERSØKELSER: SLALOM, SNOWBOARD ELLER LANGRENN?

Vinterferien er i ferd med å sakke akter ut, men om ikke lenge er det tid for påske. Og bor du nærme et skisenter, blir det sikkert en tur i løypa både nå og da. Men hva liker du best å gjøre når du drar til fjells?

Vi spurte våre respondenter i en spørreundersøkelse på nett om hva som foretrekkes av langrenn, slalom og snowboard. Og her kan du se resultatet fra vår spørreundersøkelse:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ifølge våre spørreundersøkelser på nett er det slalom som er det mest populære i skibakken, mens snowboard foretrekkes av en mindre gruppe, men absolutt ikke av ubetydelig størrelse. Med tanke på at det først og fremst er ungdom som leker seg med snøbrettet, så er dette resultatet forståelig.

Og ikke minst, langrenn holder fortsatt koken og mange tar seg gjerne en tur på ski. Litt overraskende viser våre spørreundersøkelser at nesten like mange foretrekker langrenn som slalom når turen går til et skisenter et sted i Norge.

Les også: Youth Olympics Lillehammer 2016

 

LIKER DU SPØRREUNDERSØKELSER? VINN PREMIER!

Meningstorgetet er lidenskapelig opptatt av spørreundersøkelser på nett og eierselskapet SSI er verdensledende på innsamling av data over nettet.

Vi sender våre medlemmer spørreundersøkelser via e-post og ved å svare på disse tjener man poeng som man kan veksle inn i kontanter og gavekort. I tillegg trekker vi en heldig vinner hvert kvartal som vinner hele 35.000 kroner.

På «din-side» kan du hele tiden følge med på ledige spørreundersøkelser, se hvor mange poeng og lodder du har, lese om belønninger og svare på våre små mini-polls. Det er interessant å være med i vårt panel. Vi sier: gjensidig nytteverdi, spenning og moro i hverdagen!

 

Bli med i dag og svar på våre betalte spørreundersøkelser på nett!!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.