« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser om "VELDEDIGHET" - hva foretrekker du?

 

Hos Meningstorget er våre medlemmer lidenskapelig opptatt av å si sin mening så vel som å støtte gode formål. Meningstorget er stolte av å donere penger til veldedighet på dine vegne hver gang du fullfører en spørreundersøkelse, noe som kan utgjøre en stor forskjell for en sak som ligger nært til ditt hjerte.

Nylig ble det gjennomført en spørreundersøkelse blant våre respondenter om veldedighet og nesten 5.000 respondenter oppga sin mening. Der kom det fram at veldedige organisasjoner som støtter barn (inkludert deres helse, rettigheter og velferd) er den mest populære årsaken (33%) som paneldeltakerne foretrekker å donere til. Enten det er i utlandet, eller på hjemmebane, er dette et tema som er viktig for de fleste av våre medlemmer.

Her kan du se resultatet fra våre spørreundersøkelser på nett:

 

frivillig, veldedighet, spørreundersøkelser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MENINGSTORGET STØTTER CONCERN WORLDWIDE!

veldedighet, meningstorget, Meningstorget er glade for å støtte Concern Worldwide, som er dedikert til å hjelpe noen av verdens mest fattigste mennesker med å takle sult, ved å tilby utdanningsprogrammer og ved å gi medisin både til barn og voksne i nød.

Ikke glem at etter hver undersøkelse du fullfører, kan du velge om en donasjon på dine vegne skal gå til Concern Worldwide, eller eller til en av våre andre veldedige organisasjoner. Dette koster deg ingenting, men kan bety alt for de som lever med store behov. Du kan finne ut mer ved å klikke deg inn på vår side om veldedighet eller gå til www.concern.net.

Den nest mest populære veldedigheten å skulle donere til (med 23% av stemmene) viste seg å være en veldedighet som er dedikert til å helbrede og forske på spesifikke sykdommer. Tett bak helse kom veldedige organisasjoner som støtter dyrevelferd (19%) og organisasjoner som er opptatt av miljøet (15%)

 

WORLD LAND TRUST & WORLD ANIMAL PROTECTION

spørreundersøkelser på nett, natur, miljøMeningstorget ønsker å være en støttespiller for World Land Trust, som redder og beskytter truede naturområder, og for World Animal Protection, som redder og tar hånd om dyr over hele verden. Ved å delta i våre undersøkelser kan du velge en av dine foretrukne organisasjoner å donere til hver gang du deler din mening.

Vi er takknemlige for alle våre medlemmer som hjelper oss med å støtte disse viktige formålene. Med dine innspill kan vi virkelig utgjøre en forskjell - ikke bare ved å gi din mening om emner som er viktige for deg, men også ved å hjelpe dem som lider gjennom dine valgte donasjoner. Med din hjelp  arbeider Meningstorget for å forandre verden til det bedre.

 

TA SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

Dersom du ikke er medlem hos Meningstorget, må du gjerne melde deg inn her på våre nettsider. Det er helt gratis å være med og du velger selv hvor mange spørreundersøkelser du vil være med på og eventuelt når du ønsker å ta disse.

Som takk for innsatsen, belønner vi deg med poeng, lodder og mulighet for donasjoner. Poengene kan over tid veksles om i kontanter via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Opptjente lodd inngår i våre kvartalsvise premietrekninger, mens for hver undersøkelse du fullfører kan du donere til en veldedig organisasjon – Meningstorget gjør dette på dine vegne. Du rett og slett forteller oss hvem som fortjener din donasjon.

Bli med i dag du også og hjelp oss å forandre verden vi bor i!!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.