« Tilbake til blogg

Hvem vinner Premier League? Se vår spørreundersøkelse!

Det har vært en skuffende sesong for mange Premier League-fans. Men ikke nødvendigvis for alle fotballgale der hjemme. Det finnes nemlig iherdige supportere som vanligvis bare kan drømme om trofeer, men som nå ser underet komme. Vi smilte godt da Leicester ledet ligaen til jul. Nå er det mars og laget holder fortsatt koken alene helt der framme.

Kanskje er det likeså greit med litt forandring? Hvis de samme lagene skal knive om de beste plassene hver eneste sesong, kan det fort bli ganske kjedelig. Jo da, jeg vil også at laget mitt skal vinne hvert eneste år, men Premier League blir mye mer spennende og attraktivt om det er mange lag som kan kjempe om topp 4.

Interessen for fotball på balløya har aldri vært større enn nå og over hele verden følger millioner av mennesker kampene på TV hver eneste uke. Med en dårlig sesong for noen av de antatt beste lagene, kan det fort bli en travel sommer på overgangsmarkedet, som igjen betyr en svært spennende sesong som starter fra høsten av.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: PREMIER LEAGUE

Spørsmålet er om Leicester holder stand helt til slutt. Alt tyder på det foreløpig. Ikke bare vinner laget kamper, men de gjør det overbevisende og ofte med spektakulære mål. Tottenham ligger hakk i hel, men ingen tørr sett pengene på dette laget før de faktisk står med pokalen i hånda. Laget fra Nord-London er kjent for å være litt vinglete, men har holdt lenge denne sesongen. Dette kan fort bli en thriller, ikke bare om førsteplassen, men like mye om å bli blant de fire beste.

Koeman som leder an i Southampton mener Arsenal og Manchester City ikke lenger har sjans til å ta trofeet. Samtidig er Southampton snusende på Champions League spill. Alt er fortsatt mulig i Premier League. Hva tror så du? Hvilket lag vinner?

Meningstorget stilte dette spørsmålet til sine respondenter i en spørreundersøkelse på nett og her er resultatet fra denne undersøkelsen.

 

SPØRREUNDERSØKELSER: HVEM VINNER PREMIER LEAGUE 15/16

 

premier league, spørreundersøkelser på nett

 

 

 

 

 

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.