« Tilbake til blogg

Sommertid og nye spørreundersøkelser i vente.

Et godt tegn på at våren er i anmarsj er når klokka stilles siste søndag i mars. Dette markerer overgangen til sommertid og bare ordet får oss til å tenke på lysere tider. Og nettopp dette er hovedmotivet for å stille klokka, å utnytte de lysere tidene av døgnet. Høres ut som en lys ide!

Eller hvordan er det? Til tider tenkte man at sollyset ville ha en positiv effekt på helsa fordi man fikk en time ekstra med dagslys om ettermiddagen. Og det er sikkert mange av oss som setter pris på sene sommerkvelder.

Likevel har vitenskapen funnet ut at kroppens synkronisering med soloppgang er ganske presis og spørreundersøkelser synes å understreke at svært få takler overgangen til sommertid på en god måte.

Les også: Delta i undersøkelser og vinn premier på nettet!

 

LYSERE KVELDER OG LENGRE DAGER – TA SPØRREUNDERSØKELSER!

sommertid, stille klokka, spørreundersøkelserTross alt, vi liker lange dager med lys utover kvelden. Dette passer mange godt mens vi tenner grillen og inviterer over venner og kjente. Lengre dager betyr også mer tid til å gjøre mer. Da kan betalte spørreundersøkelser hos Meningstorget være en god ide.

Hvorfor ikke tjene litt ekstra penger og belønninger i ny og ne, rett og slett ved å si din mening i undersøkelser om temaer som interesserer deg der du får muligheten til å ytre dine synspunkter om produkter og tjenester du bruker i det daglige?

Dessuten er spørreundersøkelser på nett fra Meningstorget veldig fleksible. Du velger selv hvor mange og når du ønsker å ta spørreundersøkelser, og dessuten kan du logge deg på fra ulike enheter, enten det er bærbar datamaskin, nettbrett eller telefon.

Høres ut som en lys ide idet vi natt til søndag stiller klokka!

Les også: Tjen penger på spørreundersøkelser!

 

STILLE KLOKKA FRAM ELLER TILBAKE?

Det er lett å bli forvirret når klokka skal stilles. Selv om vi gjør det to ganger i året, har mange tendensen til å glemme hvordan det hele henger sammen. Det finnes likevel noen huskeregler som hjelper oss godt på vei:

  • En regel er å stille klokka mot sommeren. Det betyr at du stiller viserne fremover mot sommeren om våren og bakover mot sommeren om høsten.
  • Et annet tips er tenke på hagemøbler, utegrill og terrassevarmere. Du rigger i stand og setter frem hagemøblene om våren og du setter tingene tilbake om høsten.
  • På våren lengter du etter sommerferie og stiller klokka fram. På høsten lengter du tilbake til sommerferie og stiller klokka tilbake.

Det er over 70 land som benytter seg av ordningen. Siden 1996 har ordningen vært den samme for alle EU- og EØS-landene. I Asia og Afrika har de fleste land latt være å stille klokka og noen land har aldri hatt ordningen. Enn så lenge, i Norge holder vi oss til det som for mange er en god tradisjon.

 

TJEN BELØNNINGER I SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

betalte sporreundersokelser po telefonDersom du ikke er medlem hos Meningstorget, kan du bli det idag ved å melde deg på her på siden. Det er helt gratis å være med og du tjener altså belønninger ved å fullføre våre spørreundersøkelser på nett. Enten i form av kontanter via PayPal eller i form av gavekort fra en rekke kjente merkevarer.

Du tjener også lodder til vår kvartalsvise premietrekning der pengepotten er 35.000 kroner. Det betyr at du kan heve røsten, si din mening og bli hørt, samtidig som du tjener penger og andre goder i våre betalte spørreundersøkelser på nett.

Du har hele tiden oversikt over poeng og mulige belønninger ved å logge deg inn på «din-side». Bli en del av Meningstorget idag.

 

Og lykke til med lysere tider!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.