« Tilbake til blogg

Tjen gavekort i betalte spørreundersøkelser!

Gått tom for ideer for hva du kan kjøpe til venner og kjente som feirer bursdag? Fortvil ikke, for gavekort er en genial løsning. Dette sparer deg for mye hodebry og du slipper å traske gjennom et helt kjøpesenter for å finne noe genialt og interessant. I samme slengen er du sikret at mottaker også kan kjøpe seg noe han eller hun faktisk trenger.

For det er ikke alltid like lett å vite hva en person liker og hvilken smak, farge og stil en person foretrekker. Det er fort gjort å bomme, og kjipt for hederspersonen å ta med seg gaver og byttelapp tilbake til det aktuelle shoppingsenteret for å bytte ting og tang.

Gavekort er genialt både for deg som ønsker å gi en gave og for den som mottar gaven fordi man står fritt til å velge akkurat det man skulle ønske seg og trenge.

 

- Men det handler ikke bare om å kjøpe gavekort til andre. Ingenting er som å motta gavekort som man

selv kan bruke og shoppe med. Hos Meningstorget er det du som er vinneren! -

 

TA SPØRREUNDERSØKELSER OG TJEN GAVEKORT!

spørreundersøkelser på nettbrettMeningstorget gjør alt for å tilby deg som medlem muligheten til å tjene gavekort fra merkevarer som er av ypperste klasse. Når du fullfører våre spørreundersøkelser, tjener du poeng som kan veksles inn i gavekort hos våre partnere innen klesmote, elektronikk, sminke, byggvare, leker, bokhandel og gaveartikler.

Hos Meningstorget avgjør du selv hvor ofte du ønsker å svare på spørreundersøkelser. Du bestemmer også hvor og når du ønsker å gjøre dette. Det oftere du fullfører spørreundersøkelser på nett, det oftere vil du ha muligheten til å veklse inn poeng i gavekort som du ønsker deg.

Du kan følge med på hvor mange poeng du har ved å logge deg inn på «din-side». Her finner du også en komplett liste med hvilke gavekort du kan hente ut og hvor mange poeng du trenger for å gjøre dette. Vårt responsive design gjør at du når som helst kan logge deg inn enten det er på mobil, nettbrett eller på en bærbar PC.

Les også: Tjen gavekort fra H&M!

 

GAVEKORT I BELØNNING FOR DINE MENINGER!

gavekort, meningstorget, tjene pengerGavekort er svært populært. Det er derfor stadig flere bedrifter og butikker som tilbyr dette. Gavekort kan kjøpes innen de fleste bransjer, enten det er snakk om klær, musikk, kultur, livsstil, møbler eller byggvare for å nevne noen. Og Meningstorget har kastet seg på trenden – fordi du fortjener det aller beste.

Er du ikke medlem av Meningstorget? Da kan du bli det idag og innen kort tid er du igang med å fullføre spørreundersøkelser og du nærmer deg ditt første gavekort.

Meld deg opp her på siden, gå til den e-post for å bekrefte medlemsskapet og svar på noen profilundersøkelser slik at vi kan sende deg spørreundersøkelser som passer din livssituasjon. Så er du igang. Det er helt gratis å være med og du tjener rett og slett belønninger for å dele dine meninger.

Les også: Vinn premier hos Meningstorget!

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT OM GAVEKORT!

Meningstorget gjennomførte nylig en spørreundersøkelse på nett der vi spurte våre respondenter om hvordan de liker å bruke poengene som de tjener på spørreundersøkelser. Der kom det fram at 42% av respondentene jevnlig hentet ut gavekort til bruk på seg selv eller til bruk på andre personer.

Gavekortene fra iTunes er svært populære og er akkurat det du trenger hvis du er er musikkelsker eller filmentusiast. Du kan altså utvide mediebiblioteket ditt ved å fullføre våre betalte spørreundersøkelser på nett!

Blant våre andre populære gavekort finner du merker som CDON.COM, Zalando, H&M, Dressmann, Kicks, G-sport og Peppes Pizza. For å se hele lista, meld deg opp idag og logg deg inn hos Meningstorget!

 

Tjen gavekort i våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.