« Tilbake til blogg

Tjen penger på spørreundersøkelser!

Meningstorget gir deg muligheten til å tjene ekstra penger ved å svare på våre spørreundersøkelser på nett. Hos oss er det gratis å melde seg inn, du deltar når du vil og hvor ofte du ønsker. Og dessuten tjener du belønninger for innsatsen. Bli med i vårt panel og del dine meninger!

Markedsundersøkelser og spørreundersøkelser er en viktig brikke i å forstå samfunnet vi lever i. Når media ønsker å få oversikt over nordmenns holdninger til politikk, hva vi skal stemme ved neste valg eller hva vi synes om et produkt eller en tjeneste, så er spørreundersøkelser et verktøy som gir en svært god pekepinn på hvordan virkeligheten forholder seg.

Spørreundersøkelser gir bedrifter og selskaper en pekepinn på folks oppfatning av deres produkter og tjenester og gir en ledetråd for hvordan deres varemerke bør utvikle seg videre og hvilke produkter som forventes på markedet. Samtidig får forbrukeren muligheten til å ytre sine meninger og slik påvirke fremtidens produkter.

 

"Spørreundersøkeler er rett og slett en god deal både for forbrukere og markesaktører i samfunnet!"

 

TJEN PENGER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

tjene penger på spørreundersøkelserMed en svært gunstig effekt, er det ikke rart at markedsaktørene graver langt ned i lommeboka for å sikre seg de beste tilbakemeldingene gjennom spørreundersøkelser der forbrukerne gir sine meninger.

Meningstorget er en portal og en plattform som knytter deg som forbruker opp mot selskaper og bedrifter som er i behov av gode og konstruktive signaler for hvordan de skal stake ut kursen videre. Meningstorget er en del av SSI som er verdensledende på innsamling av data over nettet.

Det at markedsaktørene betaler godt for våre tjenester, kommer også deg til nytte. Ved å svare på spørreundersøkelser på nett hos Meningstorget, belønner vi deg for innsatsen, enten det er i form av kontanter, gavekort, lodder eller donasjoner.

Du kan melde deg inn hos Meningstorget her på siden eller lese mer på våre internettsider. Det er kostnadsfritt å være med og vårt mål er at spørreundersøkelser på nett skal ha:

...gjensidig nytteverdi, være moro, lønnsomt og spennende!

 

HVORDAN FUNGERER BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT?

  • tjene penger på spørreundersøkelserDet første du må gjøre er å registerere deg her på våre nettsider. Deretter går du til din e-post for å bekrefte innmeldingen. Du vil så bli bedt om å svare på noen profilundersøkelser slik at vi kan kartlegge hva slags spørreundersøkelser som vil passe deg i fremtiden. Og så er du igang!
  • Du mottar spørreundersøkelser via din epost-adresse. Du kan også til enhver tid logge deg inn på «dine-sider» for å se om det er undersøkelser tilgjengelige. Før du starter en spørreundersøkelse vil det alltid i forkant være oppgitt hvilke belønninger du tjener ved å fullføre spørreundersøkelsen.
  • Som belønnig for innsatsen vil du som regel tjene poeng. Disse poengene kan du over tid veksle inn i kontanter eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer. Svært ofte blir du også belønnet med lodder til våre kvartalsvise premietrekninger der du kan vinne hele 35.000 kroner.
  • Meningstorget gir deg også muligheten til å donere til veldedige organisasjoner som jobber for miljøet, dyrelivet eller menneskeheten. Du taper ikke poeng ved å donere – det er Meningstorget som donerer på dine vegne – men det er du som forteller oss hvem som skal få donasjonen.

 

Så bli med i Meningstorget idag og påvirk morgendagens produkter og tjenster. Som medlem har du alltid full oversikt over poeng og belønninger på «dine-sider», samt tilgang til viktig informasjon tilknyttet medlemsskapet.

Tjen penger ved å delta i våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.