« Tilbake til blogg

Vinn premier hos Meningstorget!

Det er ikke få milliarder vi bruker på tipping. Lotto er nesten blitt en tradisjon i de norske hjem og har fått sin egen faste plass i familiebudsjettet. For det er jo like spennende hver lørdag; kommer telefonen til å ringe? Som regel blir det med håpet, men en vakker dag...hvem vet?

Å vinne premier er garantert noe vi alle setter pris på, uansett om man stikker av med millioner av kroner i Lotto eller blir trukket ut som vinner av flaxlodd fordi man har sendt inn løsningen på kryssord. Hvem liker ikke å vinne den store kosebamsen til kjæresten på tivoli eller å vinne et eller annet smått på tombola på skolen til minstemann på selveste 17.mai?

Å vinne premier får som regel fram smilet og Meningstorget har gode nyheter. Hvert kvartal trekker vi ut en heldig vinner blant våre medlemmer som vinner hele 35.000 kroner! Og alt man trenger å gjøre for å være med, er å delta i våre spørreundersøkelser.

 

DELTA I SPØRREUNDERSØKELSER OG VINN PREMIER!

Det flere spørreundersøkelser du fullfører, det flere lodder tjener du til våre premietrekninger. I januar kunne Charlotte fra Sørlandet juble hemningsløst etter å ha vunnet gevinsten, og du kan bli nestemann ut!

Så, bli en del av Meningstorget. Du kan registere deg her på siden og det er helt gratis å være med. Deretter åpner du din e-post og bekrefter innmeldingen. Det første du blir bedt om å gjøre er å fullføre enkelte profilundersøkelser. Dette er for å vite litt  mer om deg som person slik at vi kan sende deg relevante spørreundersøkelser.Og husk:

Meningstorget tar ditt personvern på alvor og forholder seg til alle gjeldende lover og forskrifter i forhold til personvernspraksis. Du kan lese mer om dette her.

Nå er du igang og spørreundersøkelser vil dukke opp på din epost-adresse. Du kan også logge deg inn på «din-side» for å se om det er ledige undersøkelser. Her vil du også kunne se hvor mange lodder du har tjent deg opp til neste premietrekning.

 

TJEN PENGER OG GAVEKORT PÅ SPØRREUNDERSØKELSER!

Meningstorget er eksperter på spørreundersøkelser og brukes av både norske og internasjonale organisasjoner og selskaper som ønsker tilbakemeldinger på sine produkter og tjenester. Og du er eksperten vi leter etter.

Dine meninger har verdi for markedsaktørene. Derfor blir du også belønnet for innsatsen når du deltar i våre spørreundersøkelser på nett. Ved siden av lodder, tjener du også poeng som du over tid kan veksle inn i kontanter via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer.

Hva med et gavekort på Itunes slik at du kan laste ned favoritt-musikken din? Eller hva med et gavekort innen elektronikk hos CDON.COM, Siba eller NetOnNet? Eller kanskje er mote, sminke og klær mye mer interessant? Da kan jo et gavekort fra H&M, Kicks, Din Sko eller Kappahl være en godpremie å hente ut.

 

- Å fullføre spørreundersøkelser hos Meningstorget er nesten som å vinne premier. Ved å legge inn noe innsats i form av tid og engasjement i våre spørreundersøkelser, kommer det fort premier din vei. Vi kaller det gjensidig nytteverdi. Du gir oss dine meninger – mens du blir belønnet. -

 

BLI EN DEL AV MENINGSTORGET OG BLI BELØNNET!

Så om du er av dem som liker å bli overrasket på senga med fire-stjerners frokost eller som nesten ikke kan vente på at mannen i huset driller i stand overraskelsesfest når du aller minst venter det eller at det skal dukke opp en eller annen lønnsforhøyelse ut fra det blå, men stadig blir skuffet over livets realiteter...

...da er det bare en ting å gjøre. Sikre deg velfortjente premier og overraskelser som kommer din vei fra Meningstorget. Delta i våre spørreundersøkelser og du er garantert belønninger som får deg i godt humør.

 

Si din mening om produkter du bruker i hverdagen. Si din mening om tjenester du bruker i det daglige og påvirk morgendagens løsninger og fremtidens samfunn. Meld deg på idag og la din stemme telle!

 

Lykke til med premiefangsten!!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.