« Tilbake til blogg

Delta i undersøkelser og vinn premier på nettet!

Det er påsketider og vi spiser-kvikk lunch mens vi varmer oss foran en peis på fjellet etter full dag i skibakken. Mange av oss er en del av påsketrafikken denne uka og vi er på vei til familie og venner eller til en velfortjent ferie. På tide å slappe av i sofakroken, men en kopp kaffe, en god film og kanskje en spørreundersøkelse fra Meningstorget!?

Meningstorget gir deg nemlig muligheten til å vinne premier ved å svare på spørreundersøkelser på nett. For hver spørreundersøkelse du fullfører, tjener du lodder til vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne hele 35.000 kroner! Desto flere undersøkelser du deltar på, desto flere lodder har du med i potten.

Så mens du sitter der i bilen og venter på at køen skal bevege seg eller om du slapper av etter masse frisk luft, hvorfor ikke finne fram nettbrettet eller telefonen og delta i våre spørreundersøkelser? Det kan lønne seg!

 

SI DIN MENING OG TJEN BELØNNINGER!

påske, spørreundersøkelser, meningstorgetSpørreundersøkelser skal ha gjensidig nytteverdi. Derfor belønner vi deg for innsatsen samtidig som aktører i samfunnet får gode tilbakemeldinger fra deg som forbruker på sine produkter og tjenester. Din stemme og din mening har stor verdi og Meningstorget gir deg muligheten til å ytre dine synspunkter.

Ikke bare kan du vinne en god slant penger gjennon våre premietrekninger, du tjener også andre belønninger når du fullfører våre spørreundrsøkelser på nett. For hver undersøkelse du fullfører får du et visst antall poeng. Disse poengene kan du over tid veksle om i kontanter fra PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer.

Så hvorfor ikke? Påska er en gyllen mulighet til å til slappe av med noen gode spørreundersøkelser. Det kan jo være alright med et gavekort på iTunes, eller et gavekort på Peppes slik at du kan ta med gjengen ut. Og nå som vårkolleksjonen invaderer butikkene, så vil jo et gavekort hos H&M eller Kappahl være en god ide. Eller rett og slett noen ekstra lapper å rutte med.

 

MELD DEG INN HOS MENINGSTORGET OG TA BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER!

spørreundersøkelser på nettDersom du ikke er en del av vårt panel, kan du bli det nå. Det er veldig enkelt og helt gratis å være med. Dessuten tar vi ditt personvern svært alvorlig, alt for at din opplevelse hos Meningstorget skal bli så bra som mulig.

Du kan melde deg opp her på våre nettsider. Deretter bekrefter du innmeldingen ved å gå til din e-post. Du vil så bli bedt om å fullføre enkelte profilundersøkelser der du oppgir noen opplysninger om deg selv og hva du interesserer deg for. Dette er viktig slik at vi kan sende deg spørreundersøkelser på nett som passer deg og din livssituasjon.

Så er du i gang. Du mottar spørreundersøkelser på e-post. Du kan også når som helst logge deg inn på «din-side» for å se om det er ledige spørreundersøkelser. Her kan du også se hvor mange poeng og lodder du har og ikke minst har du full oversikt over mulige belønninger.

Bli med idag – vinn premier – tjen belønninger – alt ved å fullføre våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

Og god påske da! Kos deg med marsipan og nyt sola så godt du kan!

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.