« Tilbake til blogg

Apple med "augmented reality" briller i løpet av året!

betalte spørreundersøkelser på nett

“The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do”; et sitat hentet fra en Apple-reklame på 90-tallet. Lenge før merkevaren for alvor skulle slå til. Steve Jobs hadde en drøm. Og vi kan trygt si den har vært med å forandre den verden vi lever og pulserer i.

Jeg husker jeg møtte opp på mammas jobb en gang i blant da jeg var mindre. Som sekretær hos Ernst & Young hadde hun selvfølgelig datamaskin, en god gammel Macintosh med et «eple» på. Bortsett fra akkurat dette inntrykket, hadde Apple lite det skulle sagt i en ung-gutts liv på den tiden. Likevel skulle Macintosh-minnene komme fort tilbake på 2000-tallet da Apple plutselig kom opp med et banebrytende produkt: selveste Iphone.

Fra drøm til virkelighet. Apple startet en revolusjon innen mobilbransjen som ga dem et sete rundt bordet med de aller innflytelsesrike merkevarene. Plutselig var Apple et av de viktigste firmaene på planeten jorda med konkurrentene skjelvende i buksene hver gang Steve Jobs kalte inn til pressekonferanse for å introdusere nye modeller og teknologiske undere.

Les også:Tjene penger og få bedre økonomi med appen Clerkie!

 

AUGMENTED REALITY BRILLER FRA APPLE MED CARLZEISS-LENSES!

Iphone-modellene har blitt en gullgruve å tjene penger på. Legger vi til bærbare datamaskiner, nettbrett, klokker, hjemme-PC-er og MP3-spillere som alle har solgt svært godt, er det ikke rart Apple har den posisjonen den har. Og nå sier jungeltelegrafen at et nytt produkt lusker i kulissene....

Du hukser kanskje Pokemon Go som tok verden med storm for ikke lenge siden. Ved hjelp av kamera på telefonen blir virkeligheten omdannet til et virtuelt kart der det dukker opp små monstre du skal skyte på og fange. Dette er endog bare begynnelsen på det vi kan kalle «augmented reality» eller på norsk «utvidet virkelighet».

spørreundersøkelser på nettApple jobber nå med CarlZeissLenses med det mål å produsere en type briller med utvidet virkelighet (augmented reality-equipped glasses). Og hva innebærer egentlig dette?

Joe McGauley som skriver for blogg-stedet Thrillist Tech trekker fram ulike episoder hvor slike briller kan bli funksjonelle. Som når du går i matbutikken mellom hyllene av matvarer og ser priser, kampanjer og kanskje til og med oppskrifter hoppe ut foran visse produkter. Sett deg i bilen bak rattet og du får opplysninger om tillatt hastighet og advarsler mens du kjører på ruta. Eller ta deg en tur på fotballkamp og du vil se statistikk og grafikk over gressmatta og over spillerne.

Denne typen teknologi vil forandre totalt hvilke forventninger vi kan ha til hva slags informasjon som vil være tilgjengelig og hvor. Tenk bare på hvilke konsekvenser dette vil få for markedsføring i fremtiden. Å tjene penger på produkter vil mer og mer handle om å bruke nye kanaler for å påvirke forbrukerne.

 

TJEN PENGER VED Å DELE DINE MENINGER PÅ NETT!

tjen penger på nettetDe nye AR-brillene kommer antagelig på markedet i løpet av året. Det blir spennende å følge utviklingen av denne typen teknologi. Slik som første Iphone var starten på noe helt nytt, ligger alt til rette for neste utfordring som vil forandre hverdagen drastisk.

Hos Meningstorget er vi lidenskapelig opptatt av hva som skjer i samfunnet og ikke minst ønsker vi tilbakemeldinger fra deg som forbruker på produkter og tjenester du bruker i det daglige eller for kommende produkter. Næringslivets aktører er i behov av dine synspunkter og Meningstorget kobler deg opp mot disse aktørene gjennom spørreundersøkelser på nett.

Som takk for innsatsen og tiden du bruker, belønner vi deg med premier. Det vil si, du tjener poeng som du kan veksle inn i kontanter via PayPal eller i gavekort fra noen av landets største og mest populære nettbutikker og dessuten tjener du lodder til vår kvartale premietrekning der du kan vinne 35.000 kroner.

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.