« Tilbake til blogg

Tjen penger i betalte spørreundersøkelser på nett!

betalte spørreundersøkelser på nett

Betalte spørreundersøkelser på nett kan nesten høres for godt ut, men det er faktisk helt sant, for bare hør her. Alt du trenger å gjøre er å dele dine meninger og synspunkter om produkter og tjenester du bruker i det daglige. Og for innsatsen tjener du poeng som du så veksler inn i penger via PayPal eller i gavekort fra kjente merkevarer.

Dine meninger er verdifulle og for samfunnets aktører er gode tilbakemeldinger ekstremt viktig for å videreutvikle eksisterende produkter eller for å skape helt nye. Dette kommer deg til gode. Meningstorget kobler deg opp mot aktører som trenger dine synspunkter, mens du tjener belønninger i våre betalte spørreundersøkelser på nett.

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

spørreundersøkelser på nettSpørreundersøkelser på nett hos Meningstorget er veldig fleksible. Du mottar invitasjoner til undersøkelser på e-post og velger selv hvor ofte, hvor og når du svarer på disse. Det spiller ingen rolle om du er hjemme, sitter på bussen eller nyter en velfortjent lunch-pause. Våre betalte spørreundersøkelser er tilgjengelige når du ønsker det, enten det er på bærbar, nettbrett eller smarttelefon.

Hver gang du begynner på en undersøkelse, vil det alltid stå oppført hva du tjener ved å fulløre undersøkelsen. Dette kan være poeng som du kan bytte inn i penger via PayPal eller i gavekort fra noen av Norges mest kjente og populære nettbutikker; som CDON.com, Zalando, Kicks, H&M og mange flere.

I tillegg tjener du lodder til vår kvartale premietrekning der du kan vinne hele 35.000 kroner. Del dine meninger om emner som interesserer deg og bli den heldige vinneren som stikker av med vår premiepott. Desto flere undersøkelser du fullfører, destod flere lodd vil du ha med i våre trekninger.

 

DEL DINE MENIGER OG TJEN PENGER OG BELØNNINGER

betalte spørreundersøkelser på nettGjennom våre betalte spørreundersøkelser på nett kan du gi verdifulle tilbakemeldinger som næringslivets aktører er i behov av. Del dine meninger om aktuelle nyhetssaker, pågående TV-show, hvordan produkter bør prises og pakkes og hva du synes om produkter du handler i butikken eller tjenester du bruker der du bor.

Det er gratis å være med hos Meningstorget og du vil aldri bli bedt om å oppgi bankdetaljer. Alle våre pengepremier blir utbetalt via PayPal. Vi tar også ditt personvern svært strengt. Derfor kan du også være sikker på at det ikke kommer søppelpost fra Meningstorget.

Som panelist hos Meninstorget kan du også til enhver tid logge deg inn på «dine-sider» for å se hvor mange poeng og lodder du har og dessuten se hvor mange undersøkelser du har deltatt i. Du finner også full oversikt over belønninger og annen vikitig informasjon som du er i behov av.

 

SLIK MOTTAR DU BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER!

Det er enkelt og raskt å registrere seg. Fyll inn det lille skjemaet her på siden og gå deretter til din e-post får å bekrefte innmelding i Meningstorget. Deretter vil du bli bedt om å gjennomføre noen enkelte profilundersøkelser der du oppgir noen opplysninger om deg selv. Dette er for å kunne sende deg relevante undersøkelser som passer din profil og livssituasjon.

Så er du igang. Du mottar spørreundersøkelser på nett og får belønninger for å fullføre disse. Dersom du har flere spørsmål om hvordan det hele fungerer eller har problemer med våre tjenester, så kan du finne flere svar på vår FAQ-side. Du kan også komme i kontakt med oss via Facebook eller sende en e-post til helpdesk@meningstorget.no.

Meningstorget er en del av SSI som er verdensledende på å samle inn data over nettet. Du kan derfor være trygg på at vi er svært gode på det vi gjør. Bli med i dag!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.