« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Netflix foretrukket mest!

spørreundersøkelser strømmetjenester

Det er slutt på tiden da tv-titting var forbeholdt den klassiske store TV-boksen som nesten erobret hele stua. I en ny tidsalder er denne omgjort til akvarium, mens vi kjemper om å kjøpe oss den flateste, største og mest avanserte flatskjerm-TV-en som mulig. LED, LCD, HD, K4 – begrepene herjer. Forandringen er enorm.

Dessuten har TV-tilbudet skutt i været. En masse nye kanaler, men også strømmetjenester som gjør at du kan følge dine favoritt-serier og se på filmer omtrent hvor du vil og når du vil. Du er ikke lenger avhengig av en vanlig TV, men lever godt dersom du har en laptop, nettbrett eller smarttelefon.

Det koster deg noen gryn å tegne et abonnement, men ikke verre enn at fordelene med strømmetjenestene kan lønne seg. For en hundrelapp i måneden, uten bindingstid, er dette høyst overkommelig. Utvalget av tjenester er stadig voksende, og med litt «research» finner du garantert et perfekt valg.

 

NETFLIX MEST POPULÆRE I VÅRE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

I Norge er det Netflix som er desidert størst. Denne tjenesten har et svært godt utvalg av serier og filmer. Tett på følger Viaplay som også har kommet med gratis-versjonen Viafree. HBO Nordic byr også på gode TV-opplevelser og slik kunne vi fortsatt med TV Sumo, NRK Nett-TV, C-more og flere andre.

Meningstorget gjennomførte nylig en spørreundersøkelse på nett der våre respondenter skulle velge sin favoritt blant tre av de største strømmetjenestene i Norge. Netlflix, Viaplay eller HBO Nordic? Hva ville du ha valgt? Her er resultatet fra undersøkelsen:

 

SPØRREUNDERSØKELSER

 

spørreundersøkelser nett strømmetjenester

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan lese mer om norske strømmetjenester hos tek.no eller ved å klikke deg inn på online.no. Våre spørreundersøkelser reflekterer både popularitet og tilbudet innen strømmetjenester. Netflix er den tjenesten som foretrekkes av de aller fleste, mens Viaplay og HBO Nordic kjemper om andelene seg imellom.

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT MED MENINGSTORGET!

betalte spørreundersøkelser på nettHos Meningstorget tjener du belønninger ved å svare på våre spørreundersøkelser på nett. For hver undersøkelse du fullfører, mottar du poeng som du over tid kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra noen av de aller største og mest populære nettbutikkene i Norge.

Du tjener også lodder til vår kvartale premietrekning der du kan vinne 35.000 kroner. Det er helt gratis å være med og du kan enkelt melde deg på her på siden. Deretter følger du anvisninger på e-post. Så er du straks i gang med å tjene belønninger.

Dine meninger er viktige. Bedrifter og selskaper er helt avhengig av gode tilbakemeldinger fra forbrukerne. Og du er eksperten disse aktørene leter etter. Det kommer deg til gode. Ved å fullføre våre spørreundersøkelser er du med og former morgengdagens samfunn, samtidig som du blir belønnet for det.

 

Lykke til med TV-tittingen og ikke glem å fullfør en spørreundersøkelse eller to i reklamepausen!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.