« Tilbake til blogg

Smil - med MeningsTorget har du gjort en god "deal"!

betalte spørreundersøkelser på nett

Den internasjonale lykkedagen feires over land og strand den 20.mars. Da gjelder det å finne fram smilet og den gode latteren. Og sørge for at du poster en strålende blid selfie av deg selv på sosiale medier. Eller du kan sjekke ut www.dayofhappiness.net som er proppa full av gode ideer for hvordan du kan finne mening og lykke for eget liv, så vel som for andre.

Meningstorget er også opptatt av å skape glede og engasjement i de tusen hjem. Gjennom våre spørreundesøkelser på nett gir vi deg som forbruker muligheten til å ytre dine meninger og slik være med å forme morgendagens produkter og tjenester som du bruker i hverdagen.

Her er hvordan Meningstorget får fram smilet i hverdagen:

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT

delta i undersøkelserDine meninger har påvirkningskraft. Så hvorfor holde dem for deg selv? Ved å delta i våre spørreundersøkelser på nett gir vi deg muligheten til å heve stemmen og forme samfunnet du er del av. Og ikke bare det, du blir betalt for innsatsen også. Belønninger kommer nemlig din vei hver gang du fullfører en undersøkelse.

Alt du trenger å gjøre er å registere deg her på siden. Det er helt gratis å være med og du velger selv hvor ofte, hvor og når du svarer på på våre spørreundersøkelser. Du får tilsendt undersøkelser på e-post og før du begynner en undersøkelse, står det alltid oppført hva du får som belønning ved å fullføre undersøkelsen. På «din-side» har du alltid full oversikt over mulige belønninger.

 

TJENE PENGER

Tenk å kunne tjene penger for dine meninger. Det er ingen dårlig ide. Når du fullfører våre spørreundersøkelser, tjener du poeng. Antall poeng vil variere i forhold til hvor stor og omfattende en undersøkelse er. Disse poengene kan du velge å veklse inn i penger. Pengene blir da overført til deg via PayPal.

Slik kan du toppe inntekten din eller skaffe deg litt mer lommepenger. Du deler dine meninger og  samtidig tjener du penger i våre betalte spørreundersøkelser. Hvis du ikke har PayPal konto, kan du lese mer om dette på våre nettsider.

 

GAVEKORT

vinn premer i spørreundersøkelserFor poengene du tjener i våre spørreundersøkelser, kan du også skaffe deg gavekort. Meningstorget samarbeider med noen av Norges største og mest populære nettbutikker der du kan velge deg varer innen elektronikk, klær, interiør, sport, sminke og mye mer.

Kanskje er det noe du ønsker deg veldig mye, men ikke har sjans til å kjøpe? Da kan et gavekort være redningen. Våre gavekort fra en rekke kjente merkevarer inkluderer Zalando, H&M, CDON.com, G-sport, Kicks, NetOnNet, Bokkilden og mange flere. Svært populære er også gavekortene fra iTunes. Slik kan du laste ned musikken og filmene du liker aller best.

 

LODDER

Hvert kvartal trekker Meningstorget ut èn heldig vinner som stikker av med 35.000 kroner. Når du fullfører våre spørreundersøkelser, tjener du lodd. Desto flere undersøkelser du deltar i, desto flere lodder vil du ha med i potten i våre kvartalsvise premietrekninger. Du kan også bruke poengene du tjener i våre spørreundersøkelser til å kjøpe deg flere lodder til vår premietrekning. Slik får du enda større muligheter til å vinne potten.

 

DONASJONER TIL VELDEDIGHET

donasjoner til veldedighetOm ikke dette var nok, så donerer også Meningstorget til veldedige organisasjoner. Og dette gjør vi på dine vegne som en takk for at du fullfører våre undersøkelser. Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss hvem som fortjener en donasjon på dine vegne.

Meningstorget samarbeider med tre veldedige organiasjoner som hver enkelt er lidenskapelig opptatt av å forbedre verden vi bor i. Disse er Concern Worldwide som kjemper for verdens fattigste, World Animal Protection som beskytter dyr og World Land Trust som jobber med å forvalte landområder på best mulig måte.

Du kan lese mer om disse her.

 

 

Du har all grunn til å smile bredt. Dine meninger er viktige og vi gir deg muligheten til å ytre dem i våre betalte spørreundersøkelser på nett. Du kan lese mer om Meningstorget her på våre nettsider.

Link deg også opp mot Meningstorget på sosiale medier. Du finner oss på Facebook, Twitter, YouTube og Google+. Her publiserer vi artikler, resultater fra spørreundersøkelser og gir deg muligheten til å svare på enkle spørsmål. Klikk på ikonene under og engasjer deg med oss på sosiale medier!

Lykke til!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.