« Tilbake til blogg

Spørsmål om det å tjene penger på spørreundersøkelser?

betalte spørreundersøkelser på nett

Hvis du liker ideen med å fullføre spørreundersøkelser for penger, men fremdeles har spørsmål og bekymringer rundt dette, så ta det helt med ro. Vi hjelper deg på vei.

Svært mange tar våre betalte spørreundersøkelser uten å bekymre seg. SSI operer over hele kloden på vegne av merkevarer av ulike størrelser og omfang, så du kan være trygg på at vi er ganske gode på det vi gjør.

Uansett så kan det være at du har spørsmål eller trenger hjelp med noe. Under følger noen tips for hvordan du kan finne svar på det du leter etter, og tips for hvordan du kan få mest ut at muligheten til å tjene penger på spørreundersøkelser.

 

GENERELLE SPØRSMÅL OM BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER

Ønsker du å vite hvordan det hele fungerer? Hvordan du kan tjene penger i betalte spørreundersøkelser? Om det er en trygg måte å tjene penger på over nettet? Du kan finne svar på mange av disse spørsmålene på våre nettsider ved å klikke her. På denne siden finner du svar som dekker hva våre spørreundersøkelser innebærer, hvordan du kan registrere deg og hvordan det hele fungerer. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan våre FAQ-sider gi deg svar på det du lurer på.

 

HVORDAN KOMME I KONTAKT MED MENINGSTORGET?

Brenner du inne med et spørsmål som du ikke finner svar på? Det er enkelt å komme i kontakt med oss. Gå til vår FAQ-side fra menyen nederst på hjemmesida. Deretter klikker du på knappen oppe i høyre hjørnet der det står «Send inn et spørsmål». Du kan også sende oss en e-post via helpdesk@meningstorget.no eller ta direkte kontakt med oss gjennom vår Facebook side. Her kan du få raske svar på dine spørsmål.

 

ANDRE MÅTER Å ENGASJERE DEG PÅ FOR Å TJENE PENGER

Om du ønsker å finne ut mer, hvorfor ikke ta en titt på Meningstorgets YouTube Channel for små videoer om hvordan du kan tjene penger på spørreundersøkelser. Du kan også engasjere deg som panelist ved å være aktiv på vår Facebook side. Her legger vi ut spørsmål, artikler og gjennomfører kampanjer som kan være av interesse.

Ta en titt på vår blogg også, for nye artikler om markedsføring, økonomi og hverdagsliv, samt gode tips for hvordan du kan tjene penger på nettet og nyte spørreundersøkelser for penger på fritida. Du finner Meningstorget også på Google+, Twitter og Pinterest.

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.