« Tilbake til blogg

Økonomi i hverdagen. Tjene penger på aksjer!

betalte spørreundersøkelser på nett

Du har hørt det mange ganger før. Aksjesparing sies å være langt mer gunstig enn å spare i bank, spesielt med langstiktig horisont. Likevel velger de fleste av oss andre løsninger for sparing og mange av oss tviholder på banken som samarbeidspartner når pengene skal rente på seg.

Det kan være flere grunner til dette. Mange sparer penger over en kortere periode og da er det jo greit nok å bruke banken. Dessuten kan det godt være at det for mange er en terskel å skulle bevege seg inn i aksjemarkedet. Det er jo tross alt litt administrasjon rundt det hele med papirer, konto, å skulle følge med på kurser, legge inn bud, selge osv.

 

INVESTER I AKSJER OG TJENE PENGER

betalte spørreundersøkelser på nettSkal vi derimot tro ekspertene, er det ikke vanskelig å handle aksjer og slik bli kunde hos et meglerfirma. Ofte vil banken du bruker ha et eget meglerfirma eller du kan oppsøke et frittstående firma. Det som er viktig for deg er å få god informasjon om priser og få noe innsikt netthandelsløsningen.

Å handle akskjer forutsetter at du lærer deg hvordan du handler over nettet slik at kjøpet av aksjer foretas effektivt og riktig. Ikke minst ønsker du å tjene penger på det hele. Da skal man ha i minte at det koster noe å gjøre transaksjonen. Prinsippet er derfor at kjøpet blir dyrere destod mindre du handler for.Skal du tjene penger på aksjer må du ha litt is i magen. Aksjemarkedet går både opp og ned, men på lang sikt gir som oftest aksjer en langt bedre avkastning enn å la pengene stå i banken.

Så hvorfor ikke prøve seg? Gå inn med et mindre beløp, se hvordan det fungere og straks er du mange erfaringer rikere.

 

SLIK HANDLER DU AKSJER

  • betalte spørreundersøkelserDet første du trenger er en såkalt VPS-konto. Med denne handler du aksjer. Dette er stort sett enkelt å sette opp. Alt du trenger å gjøre er å kontakte banken ved å gå til bankens internettsider eller ved å ringe. Deretter overfører du penger til VPS-kontoen fra din egen bankkonto.
  • Neste steg er at du faktisk finner aksjer du kan tenke deg å kjøpe. For askjer notert på Oslo Børs legger du inn bestilling. Det vil si hva du kunne tenke deg å betale for aksjene, hvor mange du vil kjøpe og hvor lenge du vil at tilbudet ditt skal ligge inne. Du kan ikke bruke mer penger enn det som står på VPS-kontoen din.
  • Når noen legger inn en salgsordre på samme pris som ditt kjøpstilbud, skjer handelen automatisk. Skal du selge aksjer, gjør du dette på samme måte som ved kjøpsordre.

Husk at aksjekursene du ser på nettet kan være opptil 15 minutter gamle, men en del meglere tilbyr også faktiske kurser i realtid. Når du selger aksjer, må du betale 28% skatt av gevinsten minus eventuelle fratrekk for skjermingsfradrag.

Meglerhusene som hjelper deg med å kjøpe og selge aksjer, tar også en avgift i form av kurtasje for å gjøre jobben for deg. Som oftest tilsvarer dette 0,05% eller minimum 95 kroner. Kan variere noe.

 

For mer informasjon:

http://e24.no/privat/penger/slik-blir-du-en-aksje-vinner/22788081

https://finanssans.no/dine-forste-aksjer

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

Når du eier aksjer gjelder det å holde seg noe oppdatert om markedet og om samfunnet man lever i. De aller fleste av oss har også ganske klare meninger om det som skjer rundt oss. Så hvorfor ikke dele dine tanker og synspunkter med aktører som ønsker å høre din stemme?

Hos Meningstorget er vi lidenskapelig opptatt av hva du mener. Vi sender deg spørreundersøkelser der vi kobler deg som forbruker opp mot aktører i samfunnet som er i behov av dine tilbakemeldinger. Slik kan du være med å påvirke produkter og tjenester du bruker i det daglige.

Det er helt gratis å være med. Du velger også selv hvor ofte, hvor og når du fullfører våre spørreundersøkelser på nett, som du mottar via e-post. For innsatsen tjener du belønninger, i form av penger via PayPal, gavekort og lodder til vår kvartale premietrekning der du kan vinne 35.000 kroner.

Du kan melde deg opp her på siden!


« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.