« Tilbake til blogg

Hvorfor får jeg ikke fullført spørreundersøkelser?

betalte spørreundersøkelser på nett

Meningstorget jobber daglig med å tilby deg spørreundersøkelser på nett som passer din profil og dine interesser og som gir deg belønninger tilbake. Enkelte ganger når du åpner en spørreundersøkelse, kan det derimot hende at det kommer en feilmelding eller at du bare får svart på noen få spørsmål.

Hvorfor er det slik?

Når du registerer deg hos Meningstorget vil du helt fra begynnelsen av svare på en del spørsmål som vi kaller profilundersøkelser. Dette er for å danne oss et bilde av hvem du er, din livssituasjon og hva du er opptatt av. På den måten kan vi sende deg relevante undersøkelser som passer din profil. Det er også derfor vi ber våre panelister om å gå igjennom alle profilundersøkelsene på «min-side» og samtidig sørge for at informasjonen er oppdatert.

 

HVORFOR FÅR JEG IKKE FULLFØRT SPØRREUNDERSØKELSER?

spørreundersøkelser på nettNår du derfor får tilsendt en spørreundersøkelse, men likevel ikke får muligheten til å fullføre denne, så kan det være flere grunner for dette. Her følger en liten oversikt som forklarer hvorfor.

De aller fleste spørreundersøkelser på nett hos Meningstorget har en spesifikk gruppe mennesker de ønsker tilbakemeldinger fra. Det kan være kriterier i forhold til kjønn, alder eller inntekt. Eller ha sammenheng med hvor du bor i landet, innen hvilken sektor du jobber, om du har reist på ferie den siste måneden osv. – helt avhengig av hvilken type mennesker våre kunder ønsker mer informasjon fra.

Derfor vil ofte de første spørsmålene være avgjørende for om du får muligheten til å fullføre spørreundersøkelsen. Dersom en undersøkelse er rettet mot dem som bor i Oslo og du svarer at du bor i Rogaland, så vil ikke undersøkelsen være rettet mot deg. Dersom en undersøkelse er beregnet for aldersgruppen 26-40 år, så vil du ikke passe for undersøkelsen dersom du oppgir at du er mellom 41-50 år.

Når du ikke passer profilen for en aktuell spørreundersøkelse, vil du miste muligheten til å delta i undersøkelsen. Det betyr også at du mister sjansen til å motta premien for å fullføre spørreundersøkelsen. Vi gir deg likevel en liten gevinst tilbake, i form av poeng, lodd til vår kvartalsvise premietrekning eller muligheten til å donere.

 

SPØRREUNDERSØKELSER: QUOTA FULL, INTERNETT OG TEKNISKE PROBLEMER

betalte spørreundersøkelser på nettEn annen grunn til at du ikke får fortsette en spørreundersøkelse kan ha sammenheng med hvor mange fullførte undersøkelser som allerede er sendt inn. De fleste undersøkelser har et tak for hvor mange svar som er ønskelige. I det øyeblikket denne kvoten er nådd, så vil de resterende som klikker seg inn for å ta undersøkelsen motta en feilmelding om at undersøkelsen ikke lenger er tilgjengelig. Dette vil i historikken være oppført som «Quota full».

Vær også oppmerksom på at våre spørreundersøkelser har et tidsperspektiv bygd inn i undersøkelsen. Det vil si at dersom du begynner på en undersøkelse men så forsvinner fra undersøkelsen over lang tid, så vil tidsmarginen brukes opp. Våre spørreundersøkelser plukker også opp signaler dersom du svarer på spørsmålene veldig raskt og bare klikker deg fort videre, bare for å fullføre undersøkelen så fort som mulig.

Dette føyer seg inn i naturlige årsaker til at du ikke får fullført undersøkelser. Ved siden av dette, kan problemer med undersøkelser grunne i problemer som er utenfor vår kontroll, slik som dårlig internettforbindelse eller uoppdaterte dataprogrammer. Det kan også lønne seg i noen tilfeller å rydde opp i web-leseren eller det som kalles «clear cache».

 

SPØRREUNDERSØKELSER SOM ENGASJERER OG BELØNNER DEG

Mer enn noe annet ønsker Meningstorget å tilby spørreundersøkelser som passer deg og dine interesser og vi gjør vårt ytterste for at undersøkelsene skal fungere så godt som mulig. Får du ikke fortsette en undesøkelse, så fortvil ikke, det kan ha naturlige årsaker og snart vil du motta en ny invitasjon på e-post til en ny spørreundersøkelse.

Du kan også logge deg inn på «din-side» og se om nye undersøkelser er tilgjengelige. På «din-side» har du også full oversikt over poeng, belønninger og viktig informasjon til deg som vår panelist. På våre nettsider finner du også svar på mange av de vanligste spørsmålene som våre panelister sender oss.

Lykke til med videre spørreundersøkelser.

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.