« Tilbake til blogg

Hos Starbucks kan du bidra med neste kaffevariant!

betalte spørreundersøkelser på nett

Ingenting er som en god kopp kaffe. Og helst skal fruen ha en caffe latte fra Starbucks med brunt sukker og kanel som tilsettende krydder. Hun er ikke den eneste. Kaffehusene til Starbucks er godt besøkt og er ofte et perfekt tilholdssted for kaffeelskere.

Det du kanskje ikke visste, er at Starbucks også gir deg muligheten til å påvirke hva som serveres av mat og drikke. Dessuten kan du også komme med ideer for interiør, ideer for lokalisering av nye kaffehus, musikk, ny teknologi, betalingsmåter og pick-up muligheter.

Slik blir Starbucks ikke bare kaffebaren på hjørnet eller på kjøpesenteret, men også stedet som er opptatt av å være slik du ønsker det skal være. Det blir et lite stykke ditt.

Les også: Hva slags kaffe liker du best? Spørreundersøkelser på nett!

 

MY STARBUCKS IDEA

idemyldring, tankegang, spørreundersøkelser, starbucksDette kalles gjerne «co-creation» og innebærer at Starbucks gir deg som forbruker sjansen til å komme med ideer for hvordan Starbucks skal utvikle seg. Du har også muligheten til å gi «likes» og poeng til andre forslag du synes er gode og dessuten kan du poste til sosiale medier.

På bakgrunn av feedback fra forbrukerne blir gode forslag plukket ut og satt i live. Hva med en ny kaffevariant? Kaker uten gluten? Smoothie av bringebær? Selvbetjening for hurtigkaffe? Et lokalt sosialt prosjekt som kaffegiganten burde støtte?

Slik fungerer det: Gå til My Starbucks Idea. Her får du med en gang oversikten over ulike emner som forbrukere har ideer om. Du kan også søke på ord for å finne ideer som du kan være interessert i. Dersom du har en helt ny og genial ide kan du klikke på «GOT AN IDEA?» Fyll inn informasjon om din ide og så er det bare å vente på respons fra andre kaffeelskere.

 

SPØRREUNDERSØKELSER VISER AT NORDMENN DRIKKER MYE KAFFE

Meningstorget gjennomførte for kort tid tilbake en spørreundersøkelse om drikkevaner i norske husholdninger og vi spurte da om hva våre respondenter foretrekker å drikke til forkost. Ikke overraskende så var det kaffe som fikk høyeste prosent med 41,8% i våre spørreundersøkelser.

Så kaffe betyr mye for oss nordmenn og Starbucks ønsker å hjelpe deg på vei slik at kaffefølesen blir enda bedre. Som de selv sier på sine nettsider:

 

«Vi er lidenskapelige leverandører av kaffe og alt annet som hører med i en avslappende kaffehusopplevelse. Vi tilbyr også et utvalg av førsteklasses Tazo® te, godt bakverk og andre nydelige godbiter til glede for smaksløkene. Og musikken du hører i butikken, er valgt fordi den er kunstnerisk og fengende.»


Ja, hvorfor ikke? Høres ut som et bra sted å la timene gå en eller annen formiddag. Om du ikke har Starbucks nede i gata, har garantert hver krok i Norge en plass der du kan nyte en kopp nytraktet kaffe, med ingredinser om du vil. Resultater fra spørreundersøkelser blant folk i Norge viser at nordmenn drikker nest mest kaffe i hele verden. Da er det kanskje ikke så rart at Starbucks og andre kaffekjeder finner veien til landet og åpner dørene akkurat der du passerer forbi hver eneste morgen.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT OM HVA SOM OPPTAR DEG!

spørreundersøkelser på nettbrettVed siden av kaffe er du ganske så sikkert interessert i andre ting som opptar deg i hverdagen og enten vi vil det eller ikke så er vi alle en del av et samfunn og et fellesskap der vi må forholde oss til mennesker og institusjoner på daglig basis. Og da har du sikkert også en mening om mangt og mye.

Meningstorget er lidenskapelig opptatt av spørreundersøkelser på nett. Vi samarbeider med aktører i samfunnet og i næringslivet som trenger tilbakemeldinger på sine produkter og tjenester.  Det gjør vi ved å koble deg som forbruker opp mot disse interessentene gjennom spørreundersøkelser på nett.

Det er helt gratis å være med i Meningstorgert. Du velger også selv hvor ofte, hvor og når du fullfører våre spørreundersøkelser. Som takk for innsatsen gir vi deg poeng som du kan veksle inn i kontanter via PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarer.

 

Les mer om Meningstorget her på våre nettsider. TA en kopp kaffe og tjen belønninger for dine meninger!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.