« Tilbake til blogg

Day of Happiness: 10 nøkler til et lykkeligere liv!

betalte spørreundersøkelser på nett

Det finnes merkedager for nesten hva som helst på jord. Noen av de aller viktigste er det FN som har satt på plakaten. Slik får gode formål den oppmerksomheten de trenger. Og den 20.mars markeres den internasjonale lykkedagen – International Day of Happiness.

Og kjenner jeg deg rett så smiler du allerede, for dette høres jo noe interessant eller litt helsprøtt ut – eller kanskje bare rister du på hodet og er litt tvilende til det hele. Så hva er egentlig lykke – hva er det som gjør at vi går rundt med smilet om munnen og kjenner oss glade til sinns?

 

UNDERSØKELSER: 10 PRINSIPPER SOM FÅR DEG I GODT HUMØR

gavekort på nettDa er det lett å trekke raske konklusjoner og tenke på penger, skjønnhet, berømthet, materielle goder og politiske velferdsbringende tiltak. Skal vi derimot tro ekspertene, finnes det derimot 10 andre prinsipper som har tendesen til å gjøre oss langt mer lykkeligere.

Den internasjonale «lykkedagen» tar for seg 10 prinsipper som presenteres i form av bok, plakater og annet materiell som du kan få tak i ved å gå til: http://www.dayofhappiness.net/#join. «Great Dreams» er slagordet der hver bokstav står for et viktig prinsipp.

 

 

Giving – do things for others
Relating – connect with people
Exercising – take care of your body
Awareness – live life mindfully
Trying out – keep learning new things

Direction – have goals to look forward to
Resilience – find ways to bounce back
Emotions - look for what`s good
Acceptance – be comfortable with who you are
Meaning  - be part of something bigger

 

TA SPØRREUNDERSØKELSER OG DONÈR TIL VELDEDIGHET

ta spørreundersøkelser for veldedighetMed det er utfordringen gått ut. Lista over handler om gjøre jordkloden til en bedre plass å bo på. Lykke har med hjerte å gjøre. Det har med hvordan man tenker, ser på seg selv og hva man drømmer om. Hos Meningstorget er vi glade for å samarbeide med veldedige organisasjoner som ønsker å gjøre noe for andre mennesker og jorda vi bor på.

Hver gang du fullfører en av våre spørreundersøkelser på nett, donerer Meningstorget en liten sum på dine vegne til en av våre tre veldedige organsasjoner etter ditt ønske. En av våre samarbeidspartnere er Concern Worldwide som kjemper for å hjelpe mennesker der nøden og fattigdommen er aller størst.

Ved siden av dette kan du også donere til World Animial Protection og til World Land Trust. Liker du å svare på spørreundersøkelser, må du gjerne registrere her på siden. Det er gratis å være med, du mottar spørreundersøkelser på e-post og tjener belønninger og donasjoner for innsatsen.

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.