« Tilbake til blogg

10 spennende destinasjoner for 2017!

betalte spørreundersøkelser på nett

Reiselystne nordmenn ga Norwegian en skikkelig boost i 2016. Ikke mindre enn 30 millioner passasjerer fraktet flyselskapet ifjor. Det er en vekst på 12% sammenlignet med året før. Nye ruter til USA, Spania og Storbrittania ga gode resultater og fikk nordmenn til å pakke kofferten.

Inn i det nye året er vi kanskje godt i gang allerede med å prikke inn ferieukene og weekend-turene som ligger foran oss. Alt skal jo gjerne bestilles i god tid for å få best mulige priser, enten det er fly, hotell, leiebil eller inngangsbilletter. Ja, dette vet du garantert mye om.

Men hvor går turen i 2017?

 

HER ER 10 GODE TIPS FOR HVOR DU BØR REISE I 2017

Mulighetene er mange og enhver plass har noe å by på. Verden ligger vid åpen og med noen raske tastetrykk får du opp både hoteller og fly og hva steder har å by på. Om du ikke har tid til å surfe deg fram til destinasjoner selv, er tipsene aldri langt unna fra reiselivsaktører og andre blogg-sider relatert til reiseliv.

Lonelyplanet.com har funnet frem til 10 destinasjoner som venter på deg det kommende året. Kanskje sitter du igjen med noen gode ideer idet du leser deg gjennom denne artikkelen. Vi sier bare god tur og måtte 2017 bli et med flotte opplevelser på reisefot.

 

reise, spørreundersøkelserCanada

Et spennende land med pulserende storbyer i en salig blanding med naturrike omgivelser. Med en svak kurs på den canadiske dollaren vil du få mye igjen for pengene når du boltrer deg løs i året der Canada markerer 150 år siden landet tok form. Det betyr et år med mye liv, røre og interessante opplevelser.
 

Colombia

En skjult perle i Sør-Amerika som vi mest forbinder med krig og voldelige tendenser. Heldigvis har landet lagt bak seg denne epoken og begynner å fremstå som et yndig sted for deg som elsker kultur, gjestfrihet og mektige naturopplevelser. Klar for et lite stykke eventyr i 2017?
 

Finland

Våre skandinaviske naboer feirer 100 år siden landet ble selvstendig i 1917. Det betyr begivenheter utenom det vanlige med arrangementer, konserter og kulinære matopplevelser uansett hvor du beveger deg. En helt ny nasjonalpark i Hossa er verdt et besøk i de-tusen-sjøers land. Ikke minst vil også VM på ski og VM i skøyter holdes i Finland i 2017.
 

nepal, reise, tur, tjene pengerNepal

Dette er Mount Everest for alle pengene. De mektige fjellene har fått naturelskere fra hele verden til å sette sine føtter på nepalsk jord. Selv ikke jordskjelv har satt en demper på interessen, rett og slett fordi landet har så mye vakkert å vise til. Ved å reise til Nepal kan du også hjelpe en sårt trengende økonomi slik at landet kan bygge seg opp igjen.
 

Dominica

En idyllisk øy i Mellom-Amerika med natur, fjell, vulkansk aktivitet og små koslige steder. En bevart hemmelighet med kokos-palmer og innslag av hvite badestrender. Ta turen før øya får sitt første hotell-kompleks i 2018 og turismen setter inn.

 

Bermuda

Hvis du liker strand og helst vil ha kritthvite strender med lyseblått badevann, så er dette stedet å reise til. En bevart hemmelighet som ofte forveksles med de karibiske øyer og som garantert vil ta pusten fra deg. Vil du bort fra vanlig hverdag og langt bort fra vanlig fastland? Bestill flybiletter i dag.
 

oman, reise arabia, spørreundersøkelserOman

Dette er arabisk luksus på høyeste nivå. Ikke rart flere og flere selskaper legger reiserutene til landet som oser av høyprofilerte hoteller og velstående overnattingssteder. En 120 millioner dollar fornøyelsespark åpner dørene i 2017. Glem Disneyland i Paris og Tusenfryd. Oman kan fort bli barnas favoritt.

 

 

 

Mongolia

Ja, hva vet vi om dette landet? Og kanskje derfor bør dette landet være på lista. I hvert fall om du ønsker å oppdage jordkloden vi bor på. Dagens Mongolia står for rask modernisering og både ny flyplass, hotelkomplekser og skyskrapere bygges side om side. Og fra naturens side, et stykke eventyrland.
 

Myanmar

For deg som liker å utforske nye plasser passer Myanmar veldig bra. Et lukket land som vi kanskje bedre kjenner som Burma, og som i nyere tid har åpnet seg opp og turister står klare til å ta en titt på landet med dusinvis av buddhist-templer og litt uvoerkommelige transportmuligheter. Dersom du ser på utfordringer som uante muligheter ønsker vi deg god tur.

 

Etiopia

Hva med en kaffekopp med fersk etiopisk kaffe? Eller hva med solskinn som aldri tar slutt? Etiopia står får eksotiske opplevelser enten det er fjellvandring, ellevilt dyreliv, kirker i klipper eller båtturer til gamle klostre. Opplev Afrika på sitt aller beste med mange nye flyruter i det kommende året.

 
Dersom du ønsker å lese mer om disse destinasjonene, kan du gå inn på lonelyplanet.com. Det er på tide å utvide horisonten og reise til plasser som garantert ikke vil skuffe deg.
 

TA SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT NÅR DU REISER

Å reise er gøy, men noen ganger tar det tid før man er fremme ved målet. Da er det viktig å ha med seg noe å gjøre; som en god bok, tilgang til Netflix eller kanskje å logge seg på hos Meningstorget for å fullføre betalte spørreundersøkelser på nett?

Det kan være en god ide. Vi sender deg spørreundersøkelser der du kan si din mening og legge igjen dine synspunkter om temaer som opptar deg i hverdagen. Næringslivets aktører investerer mye penger i å få gode tilbakemeldinger fra forbrukerne. Dette kommer deg til gode.

Vi belønner deg for innsatsen. Enten gjennom penger via PayPal eller i gavekort fra noen av landets mest populære og største nettbutikker. I tillegg får du lodder til vår kvartale premietrekning der du kan vinne hele 35.000 kroner.

Les mer om Meningstorget her på våre nettsider og bli en del av vårt undersøkelsespanel.
 
 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.