« Tilbake til blogg

Spørreundersøkelser på nett: Føler vi oss lykkelige?

tjene penger

Norge topper listen over de mest lykkeligste landene i verden. Så da er det vel bare å finne fram smilet og slå seg selv på brystet – Å så godt vi har det. Jo da, vi har det nok bedre enn vi fatter selv. Sammenlignet med andre land er vi jammen meg heldige som får bo i det kalde nord. Men, så er vel lykke noe ganske abstrakt som er vanskelig å fange helt betydningen av...

For en ting er at vi offisielt har frihet, lite korrupsjon, godt styresett og at tingene er på stell og godt organisert rundt oss – en annen ting er hvordan vi faktisk føler oss. For selv den rike slipper ikke unna verken utfordringer, problemer og hindringer på veien gjennom livet.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: FØLER DU DEG LYKKELIG?

betalte spørreundersøkelser på nettDen nye rapporten rangerer Norge med høyeste poengsum og vi tar innersvingen på både Danmark, Island, Sveits og Finland som utgjør gruppen av fem land som rager høyest på lista.

Rapporten tar utgangspunkt i viktige faktorer som bygger opp om og genererer følelsen av lykke; det være at noen bryr seg og viser omsorg, frihet, generøsitet, ærlighet, helse, inntekt og godt styresett.

Vi spurte våre respondenter i spørreundersøkelser på nett om hva de synes om denne rapporten. Uansett hva vi skulle mene om en slik kåring, så kommer vi vel neppe utenom det faktum at det finnes enkelte fordeler ved å bo i Norge. Men selv om vi er på toppen, føler vi det sånn?

 

SPØRREUNDERSØKELSER

Norge ble nettopp kåret til verdens lykkeligste land å bo i. Føler du det slik?

  • Ja 39%
  • Nei 17%
  • Både og... %

 

NØKKELEN TIL ET LYKKELIG LIV

tjene penger i spørreundersøkelserI rapporten som nylig ble sluppet med navnet World Happiness Report 2017, legges det til grunn at variasjonene i lykke kan forklares ut ifra økonomiske faktorer, som arbeid og inntekt, sosiale faktorer, som utdanning og familie, og helse, både mental og fysisk. Videre viser resultatene at mental helse ofte har større betydning enn for eksempel inntekt.

Et annet viktig funn handler om lykke i forhold til arbeidsplass. Det kan synes natulig at en vel betalt jobb bidrar til lykke, men bildet er mer nyansert. Det er mange andre faktorer i forhold til arbeid som spiller inn og som bidrar til velvære, det være balansen mellom fritid og jobb, variasjon, jobb-sikkerhet, sosial kapital, helse og risiko.

Du kan lese hele rapporten ved å klikke her.

 

TA SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT OG BLI BELØNNET!

Meningstorget er opptatt av hva som skjer i samfunnet. Dessuten er vi lidenskapelig engasjerte med spørreundersøkelser der vi kobler deg som forbruker opp mot aktører i næringslivet som ønsker seg dine tilbakemeldinger på produkter og tjenester du bruker i det daglige.

Det er gratis å være med i vårt panel og du får tilsendt spørreundersøkelser via e-post. For hver undersøkelse du fullfører tjener du belønninger. Du mottar poeng som du kan veksle inn i penger via PayPal eller i gavkort fra en rekke kjente merkevarer. Dessuten får du lodder til vår kvartale premietrekning der du kan vinne hele 35.000 kroner.

Du velger selv hvor ofte, hvor og når du ønsker å delta i våre undersøkelser. Desto flere du fullfører, desto flere belønninger kommer din vei. Les mer om Meningstorget her på våre nettsider og registrer deg her på siden.

 

Lykke til – både med livet og med undersøkelser!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.